Sophie Turner : Τι σημαίνει να είσαι η Sansa Stark

H Sophie Turner κοσμεί το εξώφυλλο του Nylon Singapore. Ολόκληρη τη συνέντευξη θα τη βρείτε εδώ.

Η Sophie μιλάει για το ρόλο της και την αλλαγή στο χαρακτήρα της Sansa, την φιλία της με την Maisie Williams και την εμπειρία της στο Game of Thrones. Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι η Sansa Stark αλλά η Sophie παραδέχεται ότι απολαμβάνει την πρόκληση. Της αρέσει που υποδύεται ένα «σιωπηλό» χαρακτήρα γλυτώνοντας το κεφάλι της πολλές φορές χάρη στην σιωπή της και είναι διασκεδαστικό γιατί η ηθοποιία περνάει από τις εκφράσεις του προσώπου περισσότερο από τα λόγια.


Στην 4η σεζόν ήταν σε θέση να πειραματιστεί περισσότερο μιας και δραπέτευσε τελικά από το Kings Landing και αρχίζει να παίζει το δικό της παιχνίδι. Η Sophie λέει πως ήταν μια καλή σεζόν για την ίδια γιατί η Sansa μεταμορφώθηκε, ξεφεύγοντας από το δεκατριάχρονο κορίτσι που ήταν και μαθαίνοντας από τους ανθρώπους της αυλής και τις δολοπλοκίες τους. «Είχα αυτή τη σκηνή στο πιο πρόσφατο επεισόδιο όπου έπρεπε να πω ψέματα στην διάρκεια της δίκης του Μικροδάχτυλου και να δώσω μια πειστική παράσταση. Ήταν αρκετά δύσκολο αλλά πολύ διασκεδαστικό».


Αν και τώρα διασκεδάζει στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα μιας και ο χαρακτήρας της λάμβανε αρκετή αντιπάθεια από τους τηλεθεατές. «Πιστεύω πως ο καθένας στη θέση της έχοντας να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις θα έπραττε πιθανώς το ίδιο. Όταν ήμουν νεότερη η Μaisie που υποδύεται την αδερφή μου κι εγώ είχαμε μερικές σκηνές μαζί και οι τηλεθεατές λάτρευαν τον χαρακτήρα της και μισούσαν το δικό μου και συνήθιζε να με επηρεάζει».


Οι Sophie και Maisie έχουν γίνει πολύ στενές φίλες στο Game of Thrones αλλά η Arya σαλπάρει για το Braavos και η Sansa παίρνει μια νέα προσωπικότητα στην Κοιλάδα. Έτσι φαίνεται ότι δεν θα έχουν άλλη σκηνή μαζί, τουλάχιστον στην επόμενη σεζόν και η Sophie είναι χαρούμενη για την εξέλιξη και την πλοκή της Arya αλλά στεναχωριέται που δεν θα ξαναπαίξουν μαζί μη γνωρίζοντας βέβαια αν θα ξαναβρεθούν. 


Όταν ξεκίνησε στο Game of Thrones δεν της επιτράπηκε να διαβάσει τα βιβλία λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρά μόνο τα κεφάλαια που την αφορούσαν. Λέει πως όταν τελειώσει η σειρά θα τα διαβάσει όλα αλλά δεν ξέρει αν θα λάτρευε την ιστορία αν δεν έπαιρνε μέρος στο GoT μιας και δεν είναι λάτρης της μεσαιωνικής φαντασίας. Φυσικά όσο αφορά τη σειρά η Sophie έχει κερδίσει πολλά με το να έχει τριγύρω της τόσο έμπειρους ηθοποιούς και τόσο μεγάλη παραγωγή και πλέον αισθάνεται πολύ άνετα, σαν στο σπίτι της.  




Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.