Ο Kristian Nairn και ο Daniel Portman επισκέφθηκαν το Comic-Con στην Αυστραλία!

Ο Kristian Nairn επισκέφτηκε την Αυστραλία αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάρει μέρος στο Comic-Con του Οζ στη Μελβούρνη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση με τους φανς, συμμετείχε και ο ίδιος σε ένα Game of Thrones πανελ με συμπρωταγωνιστή του Daniel Portman.







  Ο Kristian Nairn μιλά για το έργο του σχετικά με την 4η σεζόν , εικάζει για το πού θα ήθελε να δει τον Hodor και τον Bran και πώς θα ήθελε τη σειρά να τελειώσει.

Ήταν δύσκολο για τον Hodor όταν ο Bran Stark είχε τον έλεγχο;

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Hodor είναι είτε ένας πολύ εύκολος χαρακτήρας ή πολύ δύσκολος. Είναι πολύ διασκεδαστικό να χρειάζεται αλλάξεις εντελώς προσωπικότητες μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτα, χωρίς λόγια. Αυτό είναι μια χαρά για έναν ηθοποιό για να δείξει όλο αυτό το πολύπλοκο συναίσθημα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μήπως έχετε να κάνετε καμία ειδική εκπαίδευση για τις σκηνές της μάχης;

Όταν ήμουν παιδί είχα εμμονή με το Thor. Είχα ένα σφυρί. Έτσι, οι σκηνές ήρθαν πολύ φυσικά. Κάποιος παρατήρησε πόσο επιτήδειος ήμουν με αυτό το σφυρί.

Δεδομένης της φύσης του Game of Thrones στην οποία πολλοί βασικοί χαρακτήρες πεθαίνουν ,τι θάνατο θα θέλατε ο George R.R. Martin να δώσει στον χαρακτήρα σας;

Θα ήθελα ο Hodor να πεθάνει στη μέση μιας μεγάλης ομιλίας. Η πρώτη φορά που θα είχε να πει κάτι διαφορετικό να τον σκότωνε ένας λύκος. Αυτό θα ήταν ειρωνικό.

Θα προτιμούσες να παίξεις έναν χαρακτήρα σαν τον Ned Stark για τρία επεισόδια ή ένα χαρακτήρα σαν τον Hodor για τέσσερις σεζόν;

Προφανώς ο Ned Stark είναι Ned Stark , είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας και είναι ένας μύθος , αλλά ο Hodor είναι ακόμη εδώ. Οπότε είμαι πολύ τυχερός διότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες που ζουν.

Αν ο χαρακτήρας σας μπορούσε να ενταχθεί σε μια άλλη ιστορία, τι θα ήταν αυτό;

Θα ήθελα να έχω σχέση με τους δράκους. Νομίζω ότι ο Hodor έχει μια συγγένεια με τα ζώα. Ξέρω ότι στο Winterfell δεν φοβόταν τους ανταρόλυκους. Είναι σε θέση να τους ελέγξει ή να τους σταματήσει από το να επιτεθούν. Θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσε σε έναν από τους δράκους. Όπως, στο να προσπαθήσω να τον αγκαλιάσω;

Πώς θα θέλατε τη σειρά να τελειώσει;

Η θεωρία μου και αυτό είναι πραγματικά μόνο η θεωρία μου δεν νομίζω ότι πρόκειται να είναι τόσο απλό το ποιος θα κερδίσει το θρόνο. Νομίζω ότι πρόκειται να είναι μεγαλύτερο από αυτό. Η Daenerys αντιπροσωπεύει κάποια στοιχειακή δύναμη, οι White Walkers αντιπροσωπεύουν τη μαγεία και τον πάγο και ίσως ο Bran πρόκειται να εκπροσωπήσει τη φύση. Θα ήθελα να δω μια τεράστια σύγκρουση. 




 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.