Το HBO συζητά για το μέλλον του Game of Thrones!

Πραγματοποιήθηκε χθες η ένωση τηλεοπτικών κριτικών. Εκεί παραβρέθηκαν δύο από τα στελέχη του HBO , ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Richard Plepler, και ο Πρόεδρος προγραμματισμού Michael Lombardo.





Συζήτησαν για το μέλλον του προγραμματισμού τους και απάντησαν σε μια σειρά ερωτήσεων για το Game of Thrones.

Η συνεδρία ξεκίνησε με μια ερώτηση που είναι στο μυαλό όλων μας: τι θα συμβεί αν ο George R.R. Martin δεν τελειώσει το επόμενο βιβλίο του σύντομα;

Ο Lombardo επέμεινε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, «Δεν είμαστε μακριά από την επόμενη σεζόν. Προφανώς ο George αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δημιουργικής ομάδας, έτσι ώστε κάθε σεζόν να μην είναι πολύ διαφορετική από τα βιβλία και συνεργαζόμαστε πολύ στενά μαζί του. Σίγουρα μετά το επόμενο έτος θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Το βιβλίο δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά είμαστε σε συζητήσεις μαζί του. Οπότε μην ανησυχείτε για αυτό. "


Επίσης, αποκάλυψε ότι τίποτα λιγότερο από ένα πυρηνικό πόλεμο δεν θα τους εμποδίσει να τελειώσουν την ιστορία, όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Lombardo είπε, "Κοίτα, είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε την ιστορία κάποια στιγμή και ο Dan και ο Dave έχουν δεσμευτεί σε αυτό. "Ενώ ο Plepler πρόσθεσε, η συνεργασία μας με τον George θα συνεχιστεί και θα γράφει τουλάχιστον ένα επεισόδιο κάθε σεζόν."

Ένα άλλο καυτό θέμα είναι η προοπτική το Game of Thrones να γίνει κάποια στιγμή ταινία. Ο Martin έχει μιλήσει για την ταινία σε πολλές συνεντεύξεις, αλλά οι υπεύθυνοι του HBO λένε ότι δεν υπήρξαν συζητήσεις σχετικά με την ιδέα. Αναφέρουν τα εξής: "Ο George επικεντρώθηκε στα βιβλία του και την  σειρά του, το να γίνει όμως το GoT ταινία δεν είναι κάτι εύκολο, δήλωσε ο Plepler. Ενώ ο Lombardo πρόσθεσε δεν υπάρχουν συζητήσεις μέχρι στιγμής για να γίνει ταινία."

Το Game of Thrones έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο και οι φάν του συνεχίζουν να αυξάνονται σε κάθε σεζόν. Για την επιτυχία της σειράς , ο Plepler είπε, "Αυτό που ξέραμε είναι ότι ήταν μια μεγάλη σειρά βιβλίων με δύο υπέροχους συγγραφείς που την ανέλαβαν να την φέρουν στην μικρή οθόνη. Ότι θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο show στην ιστορία του δικτύου μας ήταν εντελώς απρόβλεπτο ".




[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.