Silver alert! Gendry, Myrcella, Rickon κ.α.

Η σεζόν τελείωσε και μας άφησε περίσσια αγωνία για το τι έρχεται στη συνέχεια, για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες αλλά και για την τύχη του Westeros.


Μέσα στον πανικό, στις μάχες, στους σκοτωμούς κλπ χάσαμε όμως και μερικούς. Ανεξερεύνητα κομμάτια του GoT από τις πρώτες σεζόν για τα οποία απορούμε  ακόμη. Ποια η τύχη του Rickon; Σε ποια δάση τρέχει ελεύθερη η Nymeria; Θαλασσοπνίγηκε τελικά ο Gendry; Ας θυμηθούμε που τους αφήσαμε.


Nymeria

Το αγαπημένο τετράποδο της Arya που το έδιωξε κακήν κακώς στο 1.02 για να την σώσει μιας και δάγκωσε τον Joffrey.

Illyrio Mopatis

Το είδαμε τελευταία στα σκοτεινά υπόγεια του King’s Landing παρέα με τον Varys στο 1.05. Η Arya τους άκουσε να συνωμοτούν και να συζητούν θέματα που αφορούσαν την Daenerys και τον Ned Stark.

Syrio Forel

Εθεάθη τελευταία στο 1.08 επεισόδιο, όπου πάλεψε για να γλυτώσει την Άρυα. Αν και μνημονεύτηκε από την Άρυα στην τέταρτη σεζόν δεν ξέρουμε αν σκοτώθηκε, αν και οι πιθανότητες κλείνουν εναντίον του μιας και δεν είχε ούτε καν σπαθί! Αγαπημένος από πολλούς φαν που περιμένουν και ελπίζουν να ζει και να επιστρέψει.

Myrcella Barahteon

Η μονάκριβη κόρη των αδερφών Lannister που είδαμε στο 2.06 να στέλνεται στο Dorne από τον Tyrion. Ο Oberyn αναφέρει στην 4η σεζόν ότι την είδε να παίζει με τις κόρες του. Όπως και να έχει μετά τον θάνατο του Oberyn και με την αναζήτηση νέων τοποθεσιών κατά πάσα πιθανότητα το Dorne και μετά από νέο κάστιγνκ για το ρόλο θα την δούμε στην 5η σεζόν…. Ελπίζουμε δλδ.

Jaqen H'ghar

Ο Απρόσωπος άνδρας που βοήθησε την Arya και την παρέα της να φύγουν από το Harenhall στο 2.10. Και να ζει βέβαια θα είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσεις μια και ο άνθρωπος αλλάζει πρόσωπα πιο γρήγορα από αστραπή. Σημαντικό δε ότι είναι ο χαρακτήρας που έδωσε στην Arya το νόμισμα και την φράση Valar Morghulis τα οποία αποτέλεσαν το διαβατήριο της για το Braavos.

Beric, Thoros και αδερφότητα 

Τελευταία τους είδαμε στο 3.07 όταν πούλησαν τον Gendry στην Melisandre. Δεν έχουν αναφερθεί στην σεζόν αλλά υποθέτω ότι θα αντιστέκονται ακόμη κατά των Lannister, προστατεύοντας τον απλό λαό στα Riverlands.

Blackfish

"I need to find a tree to piss on" ήταν τα τελευταία λόγια του Μελανιχθύ αλλιώς Brynden Tully στο επεισόδιο 3.09. Κατάφερε να ξεφύγει από το μακελειό ή τον έφαγαν την ώρα που κατουρούσε το δεντράκι; Άγνωστο ακόμη.

Edmure Tully

Ο γαμπρός της συμφοράς του 3.09 Κόκκινου Γάμου εθεάθη τελευταία να παίρνεται σηκωτός για την γαμήλια νύχτα του με την Roslin Frey. Θεωρώντας ότι ο γέρο-Frey δεν θα σκοτώσει τον γαμπρό του και κληρονόμο Tully μάλλον θα βρίσκεται ακόμη κάπου στους Δίδυμους.

Rickon, Osha και ανταρόλυκος Shaggydog

Επίσης στο επεισόδιο 3.09 είδαμε για τελευταία φορά τους Rickon, Osha όταν αποχωρίστηκαν από τον Bran και λοιπούς. Ο Βορράς είναι σκληρός αλλά με την Osha δίπλα του τους δίνω αρκετές πιθανότητες επιβίωσης.

Gendry

Το αγόρι με τις βδέλλες και την μορφή του Robert έφυγε κουπί από το Dragonstone με την βοήθεια του Davos για το King’s Landing. Η τύχη του αγνοείται παντελώς και δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του στη φετινή σεζόν. Θαλλασοπνίγηκε; Τον έφαγε κανα Κράκεν; Κατάφερε να γλυτώσει; Αναμένουμε…
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.