Οι παραγωγοί του Game of Thrones μίλησαν για το φινάλε και προετοιμάζονται για την 5η σεζόν!

Τελείωσε και η 4η σεζόν και έφερε στη ζωή μερικές μεγάλες στιγμές που ο David Benioff ο Dan Weiss, και οι φανς, έχουν να περιμένουν για την 5η σεζόν. Σε μια σειρά από νέες συνεντεύξεις ο David και Dan μίλησαν για αυτές τις μεγάλες στιγμές και τι μπορούμε να περιμένουμε από την 5η σεζόν! 

 Σε συνέντευξή τους στο Hollywood Reporter οι παραγωγοί παραδέχονται ότι ήταν διαρκώς ανήσυχοι για το φινάλε της 4ης σεζόν που περιείχε πολλές σημαντικές σκηνές. Ακόμη μίλησαν για το υλικό της 5ης σεζόν , και υπάρχουν μερικά δύσκολα πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Hollywood Reporter: Τι ήταν το πιο ανησυχητικό για εσάς για ένα πετυχημένο φινάλε; 


Benioff: Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, εμείς ανησυχούμε για τα πάντα. Ξέρετε πόσα χάπια για το άγχος μασάμε κάθε βράδυ;

Μερικές από τις αγαπημένες μας σκηνές στην σειρά είναι οι ήσυχες με δύο χαρακτήρες να μιλάνε. Αλλά το The Children ήταν αρκετά περίπλοκο. Από την αιφνιδιαστική επίθεση του Stannis , τη μάχη της Brienne  με το κυνηγόσκυλο , την διαφυγή του Tyrion και άλλα ακόμη.

Weiss: Σε προηγούμενες εποχές, τα τελευταία επεισόδια μας είναι μεν συναρπαστικά , αλλά κατά κύριο λόγο ασχολούνται με την αντιμετώπιση των γεγονότων του προηγούμενου επεισοδίου. Αυτό το επεισόδιο δεν είναι ένα από αυτά. Το φινάλε της τέταρτης σεζόν είναι περισσότερο μία αλλάγη σε καταστάσεις που είχαμε δει έως τώρα.
 

Hollywood Reporter: Σε αυτή τη σεζόν είδαμε πράγματα που δεν υπήρχαν στα βιβλία και οι περισσότεροι φανς τα δέχτηκαν πολύ θετικά. Υπάρχει περίπτωση να δούμε περισσότερα που δεν ανήκουν στα βιβλία ​​και στην 5η σεζόν;

Weiss: Προσπαθούμε να μην μιλήσουμε για το τι έρχεται σε μελλοντικές περιόδους. Τα βιβλία είναι ο λόγος που το κάνουμε αυτό, είναι ο χάρτης της πορείας μας και μας παρέχουν πολλά πράγματα για τους προορισμούς μας.

Benioff: Πρέπει να κάνουμε μια σειρά που να έχει και τους δικούς της όρους και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι απόλυτα πιστή στα βιβλία. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να διαταραχθούν από αυτό. Σε άλλους όμως θα αρέσει. Όσο για την πέμπτη σεζόν, υπάρχουν μερικές αλληλουχίες που είναι απολύτως τρομακτικό από την άποψη της παραγωγής.

Οι παραγωγοί ακόμη εξήγησαν ορισμένες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην σειρά και στα βιβλία.


Hollywood Reporter: Ας μιλήσουμε για την μάχη ανάμεσα στην Brienne και το κυνηγόσκυλο. Τι ενέπνευσε αυτή τη σύγκρουση;

Benioff:  Ήθελα να συναντηθούν αυτά τα δύο ζευγάρια: Το κυνηγόσκυλο και η Arya , η Brienne και ο Pod και οι δύο είναι σε αναζητήσεις. Το κυνηγόσκυλο προσπαθεί να πάει την Arya στο Eyrie ενώ η Brienne προσπαθεί να βρει τα κορίτσια των Stark. Ήθελαν λοιπόν αυτές οι αποστολές να συγκρουστούν στο τέλος της σεζόν.

Weiss:  Η ιδέα ότι θα συγκρουστούν με νύχια και με δόντια για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο, θα ήταν κάτι φοβερό μιας και οι δύο είναι δυνατοί σαν χαρακτήρες.


Hollywood Reporter: Χάσαμε έναν Reed στο φινάλε! Δεν θα μπορούσε ενδεχομένως κάποιος να σκεφτεί: έπρεπε να πεθάνει και αυτός;  Τόσοι χαρακτήρες έχασαν τη ζωή τους σε αυτή την σεζόν. Πως αντιμετωπίζεται αυτή την κίνηση;

Ο Jojen είναι λίγο σαν τον Ιωάννη τον Βαπτιστή. Είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι ένα άτομο μεγάλης σημασίας καταλήγει εκεί που ανήκει. Μόλις ο Bran έφτασε στην κουρούνα με τα τρία μάτια, ο Jojen διατέλεσε τον ανώτερο σκοπό του. Θα ήταν σωστό να θυσιάσει τον εαυτό του για να πάει ο Bran στον προορισμό του με ασφάλεια. Επίσης, υπάρχουν πολλά φρικτά πλάσματα (
σκελετοί) σε αυτό το παγωμένο πεδίο και θα ήταν αρκετά απίθανο ότι δεν θα σκότωναν τουλάχιστον μία φορά.

Hollywood Reporter: Μια σκηνή που οι παραγωγοί διατήρησαν σχετικά κοντά στα βιβλία ήταν η εκδίκηση του Tyrion για την ερωμένη του και τον πατέρα του. Ο David και ο Dan μίλησαν για το πώς προσέγγισαν τις τελικές στιγμές του Tyrion σε αυτή τη σεζόν.


Και οι δύο βασικές αντιπαραθέσεις, Tyrion / Shae και Tyrion / Tywin, έχουν την πηγή τους στα βιβλία.  Μας άρεσαν αυτές οι σκηνές, και κράτησαμε πολλά από τα στοιχεία του βιβλίου. Μέσα σε τρία λεπτά είδατε την ταραγμένη σχέση του Tyrion με τον πατέρα του και αυτό ήταν αρκετά δύσκολο να μεταφερθεί σωστά από το βιβλίο. Για καλή μας τύχη οι δύο ηθοποιοί ήταν υπέροχοι στους ρόλους τους και βγήκε η σκηνή τους πολύ καλά.

Τέλος ο David και ο Dan είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο για την 5η σεζόν μιας και ο πήχης ανέβηκε αρκετά ψηλά με την καταπληκτική 4η.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.