Το Tower of the Hand ανακοινώνει καινούργιο βιβλίο

To Tower of the Hand ανακοίνωσε ένα νέο βιβλίο, μια συλλογή δοκιμίων με τίτλο Tower of the Hand: A Flight of Sorrows. Το site αυτό είναι έγγυρο όσο αφορά την σειρά και τα βιβλία. Οι περιλήψεις των κεφαλαίων τους, είναι μια μεγάλη πηγή. Η ανακοινώσεις τους για τη σειρά είναι πάντα ενδιαφέρουσες και έτσι περιμένουμε με ανθουσιασμό να διαβάσουμε το βιβλίο τους. Λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο, συμπεριλαμβανομένων των συγγραφέων, την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας θα δείτε στο δελτίο τύπου.



Το TOWER OF THE HAND ανακοινώνει το βιβλίο : Tower of the Hand  

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ToweroftheHand.com περηφανεύεται ότι είναι μια πηγή αναλύσεων, πληροφοριών και φημών του A Song of Ice and Fire. Υπήρξαν, σχεδόν ένας τόνος από δοκίμια, δημοσιεύσεις και εγκυκλοπαιδικές καταχωρήσεις μέχρι σήμερα, όλα σχεδιασμένα για να δώσουν στους οπαδούς μια όσο πιο ικανοποιητική εμπειρία είναι δυνατόν, κατά την ανάγνωση των μυθιστορημάτων του George RR Martin. Τώρα οι συντάκτες παίρνουν όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας και τα εφαρμόζουν σε ένα ebook. 


Το Tower of the Hand: A Flight of Sorrows περιλαμβάνει πέντε από τους πιο παραγωγικούς συγγραφείς, μεταξύ των οποίων και τους δύο ιδρυτές της. Σε αντίθεση με άλλες συλλογές του  Ice and Fire, το επίκεντρο αυτών των δοκιμίων είναι στην αφήγηση, των χαρακτήρων και των θεματικών στοιχείων γύρω από την ίδια την ιστορία, σε αντίθεση με τις λογοτεχνικές πτυχές γύρω από τα βιβλία. 

Τι ρόλο έχει παίξει η προφητεία στην αφήγηση μέχρι τώρα και τι θα μπορούσε να μας πει στην πραγματικότητα για το μέλλον; Μήπως ο Martin θα σκοτώσει έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές; 

To Flight of Sorrows θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου του 2012, στην τιμή των 5,99 δολαρίων. Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Amazon.com και επιμελήθηκε ο Marc Ν. Kleinhenz, ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος. 

By Dimi
 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.