Ο Joe Dempsie μιλάει για δράκους, White Walkers και την 3η και 4η σεζόν!

Ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύεται τον Gendry, στο περίφημο δράμα του HBO, λέει πως τα στοιχεία της φαντασίας έρχονται στο προσκήνιο.






Προσαρμοσμένο από την επική σειρά μυθιστορημάτων του George RR Martin, η επιτυχία του HBO είναι ένα σπάνιο κτήνος. Ένα δράμα με σπαθιά και μαγεία που αγαπήθηκε από τους λάτρες της φαντασίας και εκείνων που σνόμπαραν τέτοιου είδους παραγωγές.

"Είναι ως επί το πλείστον ένα δράμα για την πολιτική και κρυφές ατζέντες - οι δράκοι και οι μάχες είναι λίγες και μακριά μεταξύ τους", λέει ο Dempsie. "Η φαντασία έχει ένα κομμάτι από ένα στίγμα που συνδέεται με αυτό για το ευρύτερο κοινό. Ευτυχώς πρώτα τους «γαντζώσαμε» σε αυτό και στη συνέχεια τους «χτυπήσαμε» με τα υπερφυσικά πράγματα".


Κρίνοντας από αυτό που είδαμε στο τέλος των δύο σεζόν, τα υπερφυσικά πράγματα αυξάνονται. Ο αθάνατος στρατός των White Walkers παρελαύνει προς τους ανθρώπους και οι δράκοι, προς το παρόν στο μέγεθος γάτας, ανακοίνωσαν την άφιξή τους με φλογοβόλα εκδίκηση για λογαριασμό της μητέρας τους Khaleesi Daenerys Targaryen.

Αν και επιφυλακτικός στο να μοιραστεί λεπτομέρειες, ο Dempsie λέει ότι οι θεατές μπορούν να περιμένουν πράγματι περισσότερα στοιχεία φαντασίας από την 3η σεζόν.

“Δεν μπορώ να αποκαλύψω πράγματα, αλλά (οι δράκοι) έρχονται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο καθώς προχωράει η σειρά. Και, προφανώς, στο τέλος της 2ης σεζόν, οι White Walkers ήταν πολύ κοντά στο Τείχος (που χωρίζει τα Επτά Βασίλεια του Westeros από τον άγνωστο, παγωμένο Βορρά)".

Για όσους γνωρίζουν τα βιβλία, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη. Στις δύο πρώτες σεζόν, η πλοκή ήταν αρκετά κοντά με τα πρωτότυπα κείμενα και ο Dempsie λέει ότι θα συνεχιστεί και στην 3η και ακόμη και στην 4η σεζόν.

"Το τρίτο και τέταρτο βιβλίο είναι ουσιαστικά το ίδιο χρονικό διάστημα, χωρισμένο σε δύο διαφορετικές αφηγήσεις, έτσι (οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss) ενσωματώνουν και τα δύο βιβλία, υφαίνοντας μαζί τα μεταξύ τους σκέλη, αλλά καθιστώντας τα σε δύο σεζόν".

"Έχουν μείνει αρκετά κοντά στα βιβλία, αλλά ένα από τα κύρια ταλέντα τους, είναι ο εντοπισμός των στοιχείων που θα λειτουργήσουν καλύτερα στην οθόνη και ποιών όχι, καθώς και ποιοι χαρακτήρες μπορούν να φέρουν περισσότερα στο προσκήνιο για να γίνει πιο ελκυστικό".

Και τι γίνεται με τον χαρακτήρα του Dempsie, τον Gendry; Τι επιφυλάσσει το μέλλον γι 'αυτόν; Όπως ο Sean Bean γνωρίζει πολύ καλά, μετά τον αποκεφαλισμό του δικού του χαρακτήρα Ned Stark, στο τέλος της 1ης σεζόν, κανείς δεν είναι κατ 'ανάγκην ασφαλής!


By Dimi
 

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.