Γιατί το Game of Thrones κέρδισε αυτά τα 6 Creative Arts Emmy Awards!

Το Game of Thrones, η υπέροχη σειρά του HBO που όλοι λατρεύουμε, κέρδισε πρόσφατα έξι Creative Arts Emmy Awards. Τα βραβεία σχεδιάστηκαν για να τιμήσουν τους ανθρώπους πίσω από την κάμερα, διευθυντές κάστινγκ και συντάκτες ήχου.

Τα μέλη με δικαίωμα ψήφου των βραβείων Emmy δεν διευκρίνισαν γιατί τίμησαν το Game of Thrones με τα συγκεκριμένα βραβεία, αλλά έχοντας δει κάθε επεισόδιο πολλές φορές, μπορούμε να υποθέσουμε ως προς το γιατί διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους. Και θα σας το πούμε εμείς! 


Makeup for a single-camera series (non-prosthetic). Επεισόδιο “The Old Gods and the New”

Πολλοί χαρακτήρες σε αυτό το επεισόδιο ήταν καλυμμένοι με πολλές στρώσεις βρωμιάς, ακόμη και η συνήθως βασιλική Catelyn Stark φαινόταν λιγότερο τέλεια, η οποία ήταν τέλεια, θεωρώντας ότι πέρασε το επεισόδιο σε ένα στρατόπεδο. Επίσης, οι καλλιτέχνες του μακιγιάζ ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους σε αυτό το επεισόδιο, όταν ο Joffrey χτυπήθηκε στο πρόσωπο με κοπριά αγελάδων.

Εξαιρετικά κοστούμια για σειρά. Επεισόδιο: “The Prince of Winterfell

Το επεισόδιο “The Prince of Winterfell” είχε πολλά υπέροχα έξτρα, ιδιαίτερα στο Winterfell που είχε καταληφθεί από τους άντρες των Iron Islands. Όλοι τους με το κατάλληλο ντύσιμο ώστε να δείχνουν όσο πρέπει βρώμικοι, πεινασμένοι και έτοιμοι για μάχη.

Outstanding art direction for a single-camera series: Επεισόδια: “Garden of Bones” / “The Ghost of Harranhal” / “A Man Without Honor”

Δεν είμαι σίγουρη γιατί οι Gemma Jackson, Frank Walsh και Tina Jones κέρδισαν ένα βραβείο για τα τρία αυτά επεισόδια. Ίσως γιατί με το "Garden of Bones" αποκτήσαμε την πρώτη ματιά από τη μαγευτική πόλη της Qarth ή στο "The Ghost of Harranhal" είχαμε την ευκαιρία να δούμε το υγρό πυρ που αποθήκευε η Cersei. Ανεξάρτητα από αυτά η τηλεοπτική σειρά «κατέγραψε» τα βιβλία τέλεια.
  


By Dimi
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.