The Westeros Project: Η τροποποίηση του Game of Thrones αναπλάθετε στο Skyrim!

Αν είστε ένας από εκείνους που όταν παίζετε The Elder Scrolls V: Skyrim σκέφτεστε: «Στο Game of Thrones αξίζει ένα παιχνίδι όπως αυτό», τώρα ξέρεται πως κάτι τέτοιο είναι πλέον δυνατό!


Μια ομάδα modders, έχουν συγχωνεύσει τα δύο κλασικά, σε ένα ενιαίο βολικό σχέδιο, με τίτλο «The Westeros Project». Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι ένας τεράστιος χάρτης, περίπου πέντε φορές το μέγεθος του Skyrim και εκπροσωπεί την αγαπημένη μας ήπειρο, το Westeros.


Ο χάρτης δεν είναι στην πραγματικότητα στο ίδιο μέγεθος με την ήπειρο, όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του Game of Thrones, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι ο αρχικός χάρτης του παιχνιδιού, έτσι ώστε, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, σε ένα από τα μέλη της ομάδας του έργου πήρε σχεδόν 1 ώρα για να ταξιδέψει με το άλογο από το Νότο προς το Μαύρο Κάστρο, που βρίσκεται στα Βόρεια.












Η ομάδα του The Westeros Project αποφάσισε να δημιουργήσει πρώτα τη βάση για την ήπειρο, που θα μπορούσε τότε εύκολα να προσθέσει περισσότερα περιεχόμενα σε περιοχές κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Με βάση τα δημιουργικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι το σημείο εκκίνησης είναι το Winterfell, , η έδρα του Οίκου των Stark.
Η ομάδα πίσω από το έργο, προσλαμβάνει σχεδιαστές, καλλιτέχνες, ακόμη και άτομα για τις φωνές, που ενδιαφέρονται για συνεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο blog τους ή στη σελίδα τους στο ModDB 


By Dimi
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.