Πώς να ικανοποιήσετε τον Game of Thrones εθισμό σας!

Το Game of Thrones έχει ξεκινήσει να κινηματογραφεί την 3η σεζόν του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δούμε νέο επεισόδιο για κάνα εξάρι μήνες ακόμη!!! Και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι μιλάω σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν αντέχουμε άλλο! Χρειαζόμαστε την τακτική μας δόση από φαλακρούς ύποπτους ευνούχους, πολεμιστές, δράκους και ανταρόλυκους! 


Μην ανησυχείς αγαπητέ αναγνώστη, αν η GOT εξάρτηση σου είναι τόσο χάλια όσο η δική μου. Θα σου αναλύσω μερικές τεχνικές για την ανακούφιση σου! Μερικές από αυτές είναι παράνομες, λίγο πολύ όλες τους είναι ανήθικες, αλλά όταν είσαι σε κακή κατάσταση κάνεις ότι είναι δυνατόν! 

Κάντε έναν υπέροχο, μικροσκοπικό φίλο : Δεν έχω διαβάσει όλα τα βιβλία, ίσως ο Tyrion Lannister σκοτώνεται στην επόμενη σεζόν, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την σειρά χωρίς αυτόν. Ή την ζωή μου. Υπάρχει κάτι υπέροχο σε αυτόν τον σούπερ κοντό μάγκα, που είναι συνεχώς μεθυσμένος και συνεχώς κάνει σεξ με ωραίες παρουσίες. Είναι σαν ξεχασμένο από τον χρόνο, μέλος του κάστ του Hangover. Πώς να συμπληρώσετε το Peter Dinklage-κενό που έχει μείνει ήδη στη ζωή σας; Πηγαίνετε σε μια συνάντηση των ΑΑ, κάνετε φίλο τον κοντύτερο εκεί μέσα και στη συνέχεια περάστε την πιο τρελή νύχτα της ζωής σας. Ιδανικό θα ήταν να σκοτώσετε έναν άγριο βουνίσιο, μόνο με την ασπίδα σας!

Βρείτε κάποιον για να μισείτε απόλυτα : Ο Βασιλιάς Joffrey είναι παγκοσμίου κλάσης «καφάλας». Είναι ένας από τους σπάνιους κακοποιούς, που το κάνει διασκεδαστικό να τον μισείς. Μόνο το παρουσιαστικό του Joffrey, ξανθός, αλαζονικός και δωδεκάχρονος, με κάνει να θέλω να χτυπήσω κάποιον. Πέστε μου την αλήθεια… πόσο καλά νοιώθετε βλέποντας το παρακάτω βίντεο; 


Επομένως, βρείτε κάποιον στην προσωπική σας ζωή, που είναι εξίσου άξιος περιφρόνησης, μόνο και μόνο για να πάρετε το αίμα σας πίσω. Π.χ. ο τύπος στο σούπερ μάρκετ που δεν μου κόβει ποτέ τις φέτες όσο λεπτές θέλω, ένας γείτονας που φωνάζει συνεχώς την αστυνομία μόλις η ένταση της τηλεόρασης περάσει το κατώτερο επίπεδο, ο/η πρώην σας, οι τρελοί στο μετρό κλπ.

Επισκεφθείτε μια γειτονιά που ποτέ δεν έχετε πάει, ονομάζοντας την «Βόρεια του Τείχους» : Αρκετά αυτονόητο!

Όταν πιείτε το ποτό σας μην αφήσετε χρήματα, λέγοντας μόνο : «Ένας Lannister πληρώνει πάντα τα χρέη του» και στη συνέχεια τρέξτε! 

Φτιάξτε το δικό σας King’s Landing από καροτσάκια σούπερ μάρκετ : Blackwater! Θυμηθείτε το Blackwater. Η καλύτερη ώρα της τηλεόρασης του τρέχοντος έτους. Τώρα, προφανώς, δεν μπορείτε να αναδημιουργήσετε την δική σας μεσαιωνική μάχη, αλλά μπορείτε να πάρετε κάτι εκπληκτικά παρόμοιο, με μερικά καροτσάκια και ένα μάτσο θυμωμένος υπαλλήλους σούπερ μάρκετ. Τι μπορείτε να κάνετε : πάρτε 5-10 καροτσάκια και κατευθυνθείτε σε μια έρημη γωνιά του καταστήματος. 

Στη συνέχεια στήστε τριγύρω σας τα καροτσάκια και κηρύξτε την περιοχή King’s Landing και περιμένετε από τους ενοχλημένους υπαλλήλους να «εισβάλουν». Στην πραγματικότητα θα έρθουν απλά να σας ζητήσουν να δώσετε πίσω τα καροτσάκια ή να ψωνίσετε κάτι, αλλά αν φωνάζετε «Βρωμερά Baratheon αποβράσματα» για αρκετή ώρα, θα γίνουν νευρικοί. Τα καλά νέα είναι ότι μέσα σε μισή ώρα ο υπεύθυνος θα είναι αρκετά θυμωμένος για να έχετε μια πραγματική μάχη σώμα με σώμα. Τα κακά νέα, είναι πως θα καλέσει την αστυνομία.

Εκπαιδεύσετε τη γάτα σας για να γίνει δράκος : Δεν έχω πολλές συμβουλές σε αυτό το σημείο. Κάθε φορά που πλησιάζω τη γάτα μου με μερικά μωβ φτερά που αγόρασα, αυτή νιαουρίζει και τρέχει κάτω από το κρεβάτι. Υποθέτω ότι η παρουσία ενός μισόγυμνου Dothraki θα βοηθούσε… για χάρη της γάτας μου δλδ.!

Ακούστε το μουσικό θέμα του GOT, σε μια ατέλειωτη επανάληψη : Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, βασίζομαι στη μουσική. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, ο πόλεμος σαν beat, είναι στην πραγματικότητα ένα εξαιρετικό κινητήριο εργαλείο. Τα πράγματα που έχω χρησιμοποιήσει το μουσικό θέμα του GOT : Σαν ξυπνητήρι, σαν ήχος κλήσης στο κινητό, στο τρέξιμο, στο αυτοκίνητο στην ατελείωτη καλοκαιρινή κίνηση προς την παραλία, προσπαθώντας να βάλω φτερά στη γάτα μου.

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες τεχνικές για να χτυπήσουμε τον εθισμό μας, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω. Μαζί μπορούμε να αντέξουμε μέχρι τον Μάρτιο του 2013.


By Dimi
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.