Πως να φτιάξετε έναν δράκο! Δείτε όλα τα ειδικά εφέ της δεύτερης σεζόν του «Game of Thrones»

Θεαματικές εκρήξεις, απέθαντοι επισκέπτες, direwolves και δράκοι, δεν είναι μόνο το storyline που κάνει την αγαπημένη μας σειρά επικίνδυνα θεαματική, αλλά και τα εξαιρετικά ειδικά εφέ. Θυμηθείτε κάτι από την μαγεία και την τεχνική τους!


Στη δεύτερη σεζόν της σειράς του ΗΒΟ, την δημιουργία των special effects ανέλαβε η εταιρία Pixomondo, παραδίδοντας πολλά περισσότερα πλάνα που απαιτούσαν την χρήση της τεχνολογίας για να γίνουν αληθοφανή.

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε πλήρως αφού το «Game of Thrones» είναι υποψήφιο (και φαβορί) στην κατηγορία των ειδικών εφέ στα επόμενα Emmys. 

H εταιρία χρειάστηκε να δουλέψει εντατικά για να παραδώσει τα εφέ στην ώρα της, χρησιμοποιώντας εννιά από τις συνολικά 13 ομάδες δημιουργών εφέ που απασχολεί, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της σειράς.

Ο Ράινερ Γκόμπος επικεφαλής του συγκεκριμένου τμήματος, λέει ότι ανάμεσα στις μεγαλύτερες προκλήσεις της σεζόν, υπήρξαν οι δράκοι της Ντενέρις Ταργκάριεν, για τους οποίους η δουλειά ξεκίνησε πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς. «Οι δράκοι ωριμάζουν σε αυτή τη σεζόν και πρέπει να δείχνουν πιο δυνατοί και τρομακτικοί» λέει ο Γκόμπος. «Στην προηγούμενη σεζόν είχαν μόλις βγει από το αυγό και ήταν πολύ πιο εύθραυστοι και μικροί. Τώρα χρειάστηκε να αλλάξουμε τις αναλογίες τους, και να τους κάνουμε πιο απειλητικούς».

Ανάμεσα στις υπόλοιπες προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν φυσικά η θεματική σκηνή της ναυμαχίας και οι πράσινες εκρηκτικές φλόγες του υγρού πυρ της wildfire, το «καπνισμενο» σατανικό πνεύμα που γεννά η Μελισάνδρη και φυσικά για το φινάλε την απόλυτα θεαματική άφιξη των White Walkers που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο κύκλο με την υπόσχεση μιας εξίσου θεαματικής και γεμάτης εφέ συνέχειας.

Δείτε πιο κάτω ένα βίντεο με όλα τα εφέ των φετινών επεισοδίων και λίγη από την εντυπωσιακή δουλειά που χρειάστηκε για να δημιουργηθούν.




ΠΗΓΗ: inews.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.