"Game of Thrones": το λεύκωμα!

Για τους φανατικούς της σειράς, μόλις κυκλοφόρησε ένα λεύκωμα με σπάνιες φωτογραφίες, πληροφορίες και περιγραφές από τα γυρίσματα. Μπείτε στην επίσημη σελίδα της σειράς και αναζητήστε το!




Οσο περιμένουμε με ανυπομονησία τον 3ο κύκλο του "Game of Thrones", τον οποίο θα τον φέρει στην Ελλάδα και πάλι αποκλειστικά η Nova, ξεφυλλίζουμε το ... λεύκωμα της σειράς! Το HBO μόλις κυκλοφόρησε ένα coffee table book με τίτλο "Game of Thrones" και περιεχόμενο εικόνες και περιγραφές από τα γυρίσματα της σειράς, με ιδιαίτερη έμφαση στην έμπνευση και την κατασκευή των σκηνικών και των κοστουμιών.


Το λεύκωμα, με 192 σελίδες και πάνω από 300 φωτογραφίες και σκίτσα, προσφέρει επίσης συνεντεύξεις με τους συντελεστές, περιγραφές και αναλύσεις των ηρώων και εισαγωγή από τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, τον συγγραφέα της σειράς μυθιστορημάτων.

Αν σας ενδιαφέρει, αναζητήστε το από το επίσημο site της σειράς και του ΗΒΟ.

Και μείνετε συντονισμένοι στην Nova. Αρχές Απριλίου, τα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου του "Game of Thrones" θα προβάλλονται αμέσως μετά την Αμερική,  αποκλειστικά σε Novacinema1 & Novacinema HD!


ΠΗΓΗ: novacinema.gr
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.