Ολυμπιακοί αγώνες - Λονδίνο 2012 - Ομάδα Westeros


Πρώτα απ 'όλα, λατρεύουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μερικές από τις καλύτερες μνήμες παιδικής ηλικίας, προέρχονται από την παρακολούθηση των Αγώνων, ζητωκραυγάζοντας για την πατρίδα μας.
Κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες μας αφήνουν με μια νέα σειρά από αξέχαστες στιγμές. 
 
Ωστόσο, ένα ερώτημα παραμένει μόνιμα στο μυαλό μου: "τι θα συνέβαινε αν το Westeros είχε Ολυμπιακή ομάδα;" Στην πραγματικότητα, η ιδέα δεν είναι τόσο τρελή όσο ακούγεται, διότι η ομάδα του Westeros θα έχει σίγουρα κάποιους άξιους υποψηφίους. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους χαρακτήρες του GOT έχουν  ταλέντα που θα μπορούσαν να τους τοποθετήσουν εύκολα στο βάθρο των μεταλλίων. Εδώ είναι μερικοί χαρακτήρες από το GOT, που κατά την γνώμη μας θα έπαιρναν το χρυσό.

George RR Martin - Αρχηγός της ομάδας και σημαιοφόρος


Φυσικά, ο GRRM πρέπει να είναι ο αρχηγός της ομάδας του Westeros. Μετά από όλα, αυτοί οι χαρακτήρες είναι "παιδιά του". Θα πρέπει επίσης να είναι ο σημαιοφόρος κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης. Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι ο George δεν θα μπορεί να σκοτώσει χαρακτήρες όσο οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε εξέλιξη, αλλιώς θα πρέπει να αποκλειστεί. Χεχεχε

­Arya – Λαμπαδηδρόμος


Μέχρι στιγμής, τα ταξίδια της την έχουν πάει από το Winterfell στο Kings Landing και στο Harrenhal και ποιος ξέρει που αλλού θα βρεθεί! Η Αρια είναι μια υπέροχη επιλογή για να μεταφέρει την Ολυμπιακή δάδα. Το Κυνηγόσκυλο θα ήταν  επίσης ένας εξαιρετικός λαμπαδηδρόμος αλλά έχει ένα θεματάκι με την φωτιά.

Syrio – Ξιφασκία


Το "Πρώτο ξίφος του Braavos" είναι το προφανές φαβορί για να κερδίσει το χρυσό στην ξιφασκία. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν που να κερδίσει τις απίστευτες ικανότητες του Syrio στο σπαθί. Άλλωστε ο ίδιος τα έβαλε με πέντε πλήρως «θωρακισμένους» φύλακες του βασιλιά με ένα ξύλινο σπαθί. Τι λέμε στα χάλκινα και αργυρά μετάλλια; Όχι σήμερα!

Gendry – Boxing


Ο Gendry έχει τη σωματική διάπλαση για έναν εξαιρετικό μπόξερ. Μια ματιά σε αυτά τα «όπλα» είναι αρκετή απόδειξη ότι μπορεί να προσγειώσει σίγουρα μερικούς αντιπάλους με νοκ-άουτ. Κυρίες μαζέψτε τα σάλια σας!

Jaime και BrienneΚανό / Καγιάκ


Δεν χρειάζονται εξηγήσεις!

Theon GreyjoyΚολύμβηση


Οι κάτοικοι των Σιδερένιων Νησιών έχουν ένα βαθύ δεσμό με την θάλασσα, έτσι ώστε ο Theon είναι φυσικά ο καλύτερος υποψήφιος για να πάρει το χρυσό στην κολύμβηση. 

Το Βουνό - Άρση Βαρών


Θεωρείται ευρέως ως ο δυνατότερος άνθρωπος στο Westeros. Το Βουνό θα πρέπει να κερδίσει εύκολα σε κάθε περίπτωση άρσης βαρών. Επίσης, κάθε άνθρωπος που μπορεί να κόψει το κεφάλι ενός αλόγου σε μια σπαθιά, θα πρέπει να παίρνει το Χρυσό Μετάλλιο.

Βασιλιάς Robert – Σφυροβολία


Στα νιάτα του ο ίδιος ο Robert Baratheon υπερηφανευόταν για τις ικανότητές του στο πολεμικό σφυρί. Αν και αυτό δεν είναι ακριβώς το ίδιο, στοιχηματίζουμε πως θα τα καταφέρει και στην σφύρα επάξια! 

Khal Drogo – Ιππασία


Εντάξει, ξέρω ότι οι Dothraki δεν είναι από το Westeros, ωστόσο δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι είναι οι καλύτεροι ιππείς και θα είναι το φαβορί στην  Ιππασία. Ως επικεφαλής της ομάδας, ο George RR Martin πρέπει να εξηγήσει στον Khal ότι δεν λιώνουμε τα χρυσά μετάλλια και δεν λεηλατούμε το Ολυμπιακό Χωριό.

Sansa – Γυμναστική


Δεν υπάρχει κανένα πραγματικό αποδεικτικό στοιχείο από την σειρά ή τα μυθιστορήματα που να υποστηρίζουν γιατί η Sansa θα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια. Αλλά φαίνεται πως θα ήταν η κατάλληλη για να φορέσει το κορμάκι!

Bran and Hodor – Παραολυμπιακοί Αγώνες με καροτσάκι


Χρησιμοποιώντας τον Hodor ως αναπηρική καρέκλα, ο Bran θα κερδίσει σίγουρα.

Jon Snow and Ygritte – Έλκηθρο


Ο χρόνος που πέρασαν μαζί βόρεια του Τείχους τους δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πάγο ή το χιόνι. Οι Χειμερινοί Αγώνες έρχονται!


By Dimi














 














Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.