Περίληψη 4ου Επεισοδίου Garden Of Bones



Πριν αρχίσω την περίληψη θέλω να πω ένα καιρός ήταν... Το επεισόδιο ίσως ήταν το καλύτερο που παρακολούθησα μέχρι τώρα για τον δεύτερο κύκλο!


Αλλά ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι είδαμε στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο Garden Of Bones.




Το επεισόδιό μας ξεκινά για τα καλά μέσα σε δράση χωρίς πολλά πολλά λόγια. ( Αν και ανησύχησα λίγο όταν ενω φάνηκε πως θα γίνει μάχη δεν την έδειξε)
Στο συγκεκριμένο σημείο βλέπουμε τον Robb να επιτίθεται σε ένα στρατόπεδο των Lannister και να νικά...Εκέι κάνει την εμφάνισή της και μία νέα παρούσια , η Talesa
την οποία από ότι φαίνετε ο RObb μάλλον την γλυκοκοίταζε. Θα δούμε τι ρόλο και αν θα παίξει στην πορεία πάντως μέχρι στιγμής τα ''έχωνε'' στον Robb για τον πόλεμο που κάνει.



Στην συνέχεια βλέπουμε τον αγαπητό (μπλιαχ) Jofrey ο οποίος μαθαίνοντας για την νίκη του Robb αποφασίζει να τιμωρήσει την Sansa γ αυτό βασανίζοντάς την. Για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή εμφανίζετε ο Tyrion και αφού τα ψέλνει στον ανηψιό του Jofrey σώζει την Sansa και αποχωρώντας μαζί της την ρωτά αν θέλει να σταματήσει όλο αυτό και να φύγει. Βέβαια η Sansa δεν γνωρίζουμε γιατί το αρνήθηκε αυτό αλλά ίσως κάτι να έχει στο μυαλό της.




Στην επόμενη σκηνη μπορώ να πω την φράση ''Το είδαμε και αυτό''. Ο Jofrey όπως όλα τα αγοράκια σκέφτεται ο Tyrion ίσως αν γα...σει να του περάσει κ λίγο η μα...κια που τον δέρνει. Ο Νάνος στέλνει δύο πόρνες στο δωμάτιο του Jofrey σαν δώρο μπας και ξελαμπικάρει. Αλλά ο Jofrey τιποτα και ενώ περνώντας μου από το μυαλό ''μωρέ λες να είναι gay''
στην επόμενη σκηνή κατάλαβα πως τελικά είναι σαδιστής.. Έχει μεγάλο πρόβλημα το παλικάρι.



Στην πορεία βλέπουμε τον Baelish να πηγαίνει στον Renly για να καλύψει την θέση του σε περίπτωση νίκης του.Στην συνέχεια ο Baelish μιλά με την Μάργκερι Ταϊρέλ ''πετώνταε'' της υπονοούμενα για τον γάμο της και πως γνωρίζει όπως όλοι τελικα πως ο Renly το ''τραβάει το χειρόφρενο''. Βέβαια ο Baelish δεν μένει εκεί αλλά πηγαίνει να δει και την Catalyn λέγοντάς της για τις κόρες της αλλά και παραδίνοντάς της το κεφάλι του Ned (Με διαταγή του Νάνου) για να τον θάψει όπως του αξίζει.





Το επεισόδιό μας προχωρώντας μας δείχνει την μεγάλη συνάντηση των αδερφών Baratheon, του Renly και του Stanis. Tα δύο αδέρφια τα λένε σε έντονους τόνους και δεν συμφωνούν πουθενά. Ο Stanis κάνει πρόταση στον αδερφό του να ενωθεί μαζί του δίνοντάς του την παλιά θέση στο συμβούλιο εάν το κάνει. Βέβαια ο Renly δεν δέχετε και ειρωνεύεται τον αδερφό του και την Μελισάνδρη για το έμβλημά του και την θρησκεία του. Κάπου εκεί πριν αποχωρήσουν η Μελισάνδρη λέει στον Renly ''Τhe night is dark and full of terros'' αφήνοντας πολλά υπονοούμενα με το βλέμμα της. θα δούμε!



Στην επόμενη σκηνή μας δίχνει την Kalisi που τελικά μάλλον βρίσκει τελικά ένα ασφαλές τόπο, το Καρθ, για να μείνει η ίδια και ο λαός που την ακολουθεί. Βέβαια δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση αλλά έχοντας τους δράκους μαζί της έχει πάντα μία εύνοια.


Στην συνέχεια βλέπουμε τον μπάσταρδο και την Arya που βρίσκονται αιχμάλωτοι. Για κακή του τύχη ο μπάσταρδος επιλέγετε για εκτέλεση αλλά και για καλή του τύχη εμφανίζετε
ο Τywin Lannister που διατάζει τους στρατιώτες αντί να σκοτώνουν τους αιχμαλώτους να τους κάνουν σκλάβους. Στο σημείο αυτό με την εξυπνάδα του ο Twin καταλαβαίνει πως η Arya είναι κορίτσι ντυμμένο σαν αγόρι και την παίρνει σαν υπηρέτρια δική του, μη γνωρίζοντας πως είναι η κόρη του Stark.


Κάπου εκεί μας μεταφέρει στον Νάνο και πάλι ο οποίς δέχετε την επίσκεψη του ξάδερφού του ο οποίος του παραδίδει την εντολή από την Cersei να ελευθερώσει τον Μaester Pycelle. Στο σημείο αυτό ο Νάνος δίνει ρέστα καθώς αποκαλύπτει στον ξάδερφό του πως γνωρίζει πως κοιμάται με την Cersei και τον απειλέι πως θα το πει στον Jofrey ο οποίος σίγουρα με το που το μάθει θα τον σκοτώσει. Ο ξάδερφος του νάνου φοβάται και εκεί ο Tyrion του κάνει την πρόταση να γίνει το τσιράκι του και να του δίνει πλήρης αναφορά για τις κινήσεις της αδερφής του Cersei. Όπως ήταν φυσικό ο ξάδερφό του δέχτηκε. Απίστευτη κίνηση από τον Νάνο κατα την προσωπική μου άποψη, καθώς είδαμε πως και φυλάκισε το τσιράκι της Cersei αλλά απέκτησε και δικό του.

Τελειώνοντας το επεισόδιο βλέπουμε τον Stanis να λέει στον Davos να πάει την Μελισάνδρη στην ακτή χωρίς να του πει τον λόγο.Ο Davos υπακούει τον Stanis και πηγαίνει με την Μελισάνδρη στην ακτή. Εκεί και αυτός αλλά και εμείς γινόμαστε μάρτυρες ενος σκηνικού που προσωπικά δεν το περίμενα μιας και ευτυχώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία ακόμα. Στο σημείο αυτό βλέπουμε την Μελισάνδρη να γεννά, αλλά όχι ένα μωρό αλλά ένα είδος σαν φάντασμα, που περιμένουμε να μάθουμε τι είναι αυτό στο επόμενο επεισόδιο. Το ελπίζουμε τουλάχιστον.




Έτσι και το τέταρτο επεισόδιο φτάνει στο τέλος του με πολύ δράση σε γενικές γραμμές και προσωπικά ούτε μια στιγμή που να αρχίζεις να βαριέσαι.


Περιμένουμε με λοιπόν την συνέχεια την Δευτέρα.!

Το βίντεο που ακολουθεί με κάποιες στιγμές του επεισοδίου...

H περιγραφή-περίληψη έγινε από το παρών blog
Game Of Thrones Gr Fans
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.