Πέντε αποκαλύψεις για το prequel του Game of Thrones από τον George R.R. Martin!


Το Entertainment Weekly μίλησε πρόσφατα με τον συγγραφέα και παραγωγό George R.R. Martin για το prequel του Game of Thrones, που βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων του πρώτου επεισοδίου. Η HBO και ο Martin είχαν προηγουμένως αποκαλύψει πως η σειρά θα αναφέρεται σε γεγονότα 5.000 χρόνια περίπου πριν από αυτά του Game of Thrones, όταν το Westeros ήταν ένα διαφορετικό μέρος και υπήρξε η επική σύγκρουση με τους White Walkers, γνωστή ως η Μακρά Νύχτα. Παρακάτω, πέντε αποκαλύψεις που έκανε ο Martin για την ανερχόμενη σειρά:

1. Το Westeros είναι χωρισμένο σε σχεδόν 100 βασίλεια.

Μιλάμε για Εφτά Βασίλεια, τόσα υπήρχαν την περίοδο της Κατάκτησης τους Έγκον. Αλλά αν πάμε παλιότερα, υπήρχαν εννιά βασίλεια, πιο παλιά 12 και τελικώς υπήρχαν κάποτε εκατοντάδες βασίλεια-ανούσια βασίλεια- και αυτή είναι η εποχή με την οποία θα ασχοληθούμε.
Ακούγεται σαν το τότε Westeros να ήταν ακόμα πιο επικίνδυνο, χαοτικό και άναρχο από αυτό της εποχής του Game of Thrones- κάτι σαν την Άγρια Δύση.

2. Θα υπάρχουν οι Starks και οι ανταρόλυκοι.

Η αγέλη των λύκων επιβιώνει. Αυτό ήταν προφανές καθώς οι Starks προέρχονται από τους Πρώτους Ανθρώπους. Φυσικά, παρόλο που δεν θα υπάρχουν δράκοι, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν άλλα πλάσματα.
Οι Starks θα είναι σίγουρα εκεί. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι White Walkers ή, όπως αποκαλούνται στα βιβλία μου, Οι Άλλοι, και αυτό θα είναι μια διάσταση. Θα υπάρχουν φυσικά ανταρόλυκοι και μαμούθ.

3. Δεν θα υπάρχουν Λάννιστερς- τουλάχιστον αρχικά.

Το prequel είναι προγενέστερο από την άνοδο της οικογένειας του Λάννιστερ. Αλλά τότε υπήρχε μια άλλη οικογένεια στο μελλοντικό σπίτι των Λάννιστερ. 
Οι Λάννιστερ δεν είναι ακόμα εκεί, αλλά το Casterly Rock είναι σίγουρα εκεί. Είναι σαν τον Βράχο του Γιβραλτάρ. Τότε κατοικούνταν από τους Casterlys και απ'αυτούς πήρε το όνομα του το κάστρο.
Οι Casterlys πιθανότατα εξεπατήθηκαν από τον Λανν τον Έξυπνο, που ίδρυσε τον Οίκο των Λάννιστερ, και εκδιώχθηκαν από την περιοχή τους. Παρόλ'αυτά δεν είναι σίγουρο πως θα δούμε αυτήν την ιστορία στο prequel.

4. Αποτελείται από ένα σύνολο.

Στην σειρά φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει μια γυναικεία τριάδα (Naomi Watts, Naomi Ackie και Denise Gough). Ο Martin τόνισε πως το prequel, όπως και το Game of Thrones, θα αποτελείται από μια συνολική ιστορία.
Διστάζω να πω τη λέξη πρωταγωνιστής. Όπως γνωρίζετε από το Game of Thrones, ποτέ δεν δεχτήκαμε υποψηφιότητα για οποιονδήποτε πρωταγωνιστικό ρόλο ηθοποιού (κατά την περίοδο των βραβείων) μέχρι πρόσφατα. Οι υποψηφιότητες αφορούσαν τις δευτερεύσυσες κατηγορίες, καθώς η σειρά είναι ένα σύνολο. Πιστεύω πως αυτό θα ισχύει και με αυτή την σειρά. Δεν έχουμε τόσο πρωταγωνιστές όσο ένα τεράστιο σύνολο.

5. Η σειρά μπορεί να έχει διαφορετικό τίτλο απ'αυτόν που περιμένουμε.

Το prequel δεν έχει ακόμα πάρει επίσημη ονομασία, όπως τονίζει ο Martin. Στο παρελθόν, ο συγγραφέας πρότεινε τον τίτλο του The Long Night. Ένας παράγοντας που περιέπλεξε αυτήν την επιλογή είναι ο τίτλος "The Long Night" του τρίτου επεισοδίου της 8ης σεζόν του Game of Thrones. Ενώ αυτός ο τίτλος παραμένει ο αγαπημένος του Martin, υπάρχει μια άλλη πιθανότητα που εξετάζεται.
Άκουσε μια πρόταση που λέγεται η Μακρύτερη Νύχτα (The Longest Night), που θα ήταν μια εκδοχή που θα μου άρεσε. Θα ήταν αρκετά ωραίο.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.