Η Maisie Williams στα Brit Awards το διασκέδασε πολύ!


Πριν από λίγες μέρες η Maisie Williams βρισκόταν στον Καναδά για γυρίσματα με λύκους, τώρα όμως φαίνεται ότι τα γυρίσματα τελείωσαν και γύρισε στην Αγγλία.

Σίγουρα μετά από τα κοπιαστικά γυρίσματα μιας ολόκληρης σεζόν επιβάλλεται οι πρωταγωνιστές να το ρίξουν και λίγο έξω. Αυτό έκανε και η Maisie Williams στα βραβεία Brits όπου παραβρέθηκε αυτή την εβδομάδα.

Η 19χρονή ηθοποιός που υποδύεται την Arya Stark το καταδιασκέδασε! Τραγούδησε, χόρεψε και πήγε σε πάρτι μετά τα βραβεία και στο τέλος αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι τώρα το μόνο που θέλει είναι να φάει κοτόπουλο (υπονοούμενο για τον Hound?).


via GIPHY

Η Maisie παρουσίασε μαζί με τον Romesh Ranganathan το βραβείο για το καλύτερο Βρετανικό συγκρότημα.


Η Maisie Williams πάντα κάνει πολύ ξεχωριστές και έξυπνες ενδυματολογικές επιλογές, έτσι και σε αυτά τα βραβεία διάλεξε ένα ιδιαίτερο φόρεμα. Φαίνεται ότι το σκεπτικό πίσω από την επιλογή του φορέματος ήταν να μοιάζει με το dancer emoji. Μάλιστα έκανε και τις ίδιες φιγούρες με το γνωστό emoji!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maisie Williams (@maisie_williams) στις

Στην απονομή έκανε πολύ παρέα και με έναν από τους πιο δημοφιλής τραγουδιστές αυτή τη στιγμή, τον Ed Sheeran. Ο Ed Sheeran βέβαια είναι από τους πιο  γνωστούς φανς του Game of Thrones και έχει γνωριστεί με το cast ενώ πριν λίγο καιρό ακουγόταν ότι μπορεί να έχει ένα ρόλο έκπληξη στην σειρά. Πριν την ζωντανή του εμφάνιση πάνω στη σκηνή ο Ed και η Maisie τραβούσαν βίντεο και έκαναν αστεία. Αυτό έδωσε και τροφή στις φήμες ότι μπορεί να είναι και ζευγάρι. Λέτε?

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.