Η Maisie Williams σε γυρίσματα με λύκους για την 7η σεζόν


Είναι γνωστό πως κάποιοι από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς έχουν ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα, η Emilia Clarke προχωρά ήδη στην επόμενη ταινία της ενώ ο Kit Harington ξεκινά τα γυρίσματα του νέου του τηλεοπτικού project.

Αυτή όμως που συνεχίζει ακόμα τα γυρίσματα είναι η Maisie Williams. H Maisie εντοπίστηκε στο Calgary στον Καναδά για να γυρίσει κάποιες ακόμα σκηνές για την επόμενη σεζόν.

Ο Καναδάς τα προηγούμενα χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα σε σκηνές που αφορούν ανταρόλυκους καθώς αποφασίστηκε από την παραγωγή ότι τους συμφέρει περισσότερο οικονομικά να γίνονται τα γυρίσματα στον Καναδά που ζουν οι λύκοι παρά να μεταφέρονται στην Ιρλανδία. Οι σκηνές με τους πραγματικούς λύκους γυρίζονται σε στούντιο μπροστά σε πράσινη οθόνη και μετά το μέγεθος του αυξάνεται με ειδικά εφέ ώστε να γίνουν οι ανταρόλυκοι που βλέπουμε στη σειρά.

Ο λογαριασμός του instagram για την εταιρεία  Instinct Animals For Film που έχει τους λύκους που χρησιμοποιούνται στην σειρά, ανέβασε νέες φωτογραφίες του Quigly του λύκου που παίζει τον Ghost, τον ανταρόλυκο του Jon Snow, με την ετικέτα έτοιμος για δουλειά.


Η δεύτερη φωτογραφία που ανέβασαν θυμίσει πολύ την Nymeria , τον ανταρόλυκο της Arya που έχουμε να δούμε από την πρώτη σεζόν! Ένα ακόμα στοιχείο είναι το hashtag της φωτογραφίας  #winteriscoming



Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.

Σύμφωνα με την διαρροή του reddit η Arya στον δρόμο της επιστροφής προς το Winterfell συναντά την Nymeria που είναι πλέον η αρχηγός μια ομάδας λύκων. Έχουν μια πολύ συγκινητική σκηνή επανασύνδεσης όμως οι δρόμοι τους ξαναχωρίζουν. Είναι άραγε αυτή η σκηνή ο λόγος που η Maisie Williams βρίσκεται στον Καναδά? Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ξαναδούμε έστω και για λίγο Arya και Nymeria μαζί.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.