Ο Iwan Rheon θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά με σούπερ ήρωες της Marvel


Ο γνωστός από την συμμετοχή του στο Game of Thrones ηθοποιός Iwan Rheon, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην σειρά Inhumans της Marvel στο ABC.

Η σειρά Inhumans ακολουθεί μια ομάδα υπεράνθρωπων που έχουν μοναδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα ασχολείται με την ιστορία του Black Bolt και της Royal Family.

O Iwan Rheon που είναι γνωστός για την μοναδική του ερμηνεία στο ρόλο του σατανικού Ramsay Bolton στο Game of Thrones, θα παίξει τον Maximus, έναν  έξυπνο και γοητευτικό Inhuman που είναι πιστά αφοσιωμένος στους ανθρώπους του Attilan, ειδικά τον αδελφό του, τον βασιλιά - αν και είναι έντονη η επιθυμία του να φορέσει ο ίδιος το στέμμα.


«Η ικανότητά του Iwan να είναι γοητευτικός, ακαταμάχητος, και παράλληλα εντελώς απροσδόκητα επικίνδυνος ήταν όλες οι διαφορετικές πλευρές που χρειαζόμασταν για να φέρει το χαρακτήρα στη ζωή», είπε ο Jeph Loeb, επικεφαλής της Marvel TV και παραγωγός για το Inhumans. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας."

Ο παραγωγός Scott Buck πρόσθεσε ότι ο Maximus έχει ένα πολύπλοκο χαρακτήρα -συμπαθής, γοητευτικός, τραγικός, και μοχθηρός όλα την ίδια στιγμή και ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που έχουν στη σειρά κάποιον τόσο ταλαντούχο όσο ο Iwan.



Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Inhuman θα προβληθούν αποκλειστικά σε κινηματογράφους  IMAX για δύο εβδομάδες το Σεπτέμβριο, πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα.



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.