Ο Iain Glen αποκαλύπτει: "Λιγότεροι από 10 χαρακτήρες θα επιβιώσουν μέχρι το τέλος του Game of Thrones"


Μπορεί να έχουν απομείνει ακόμα αρκετοί μήνες μέχρι την επιστροφή του αγαπημένου μας Game of Thrones όμως τα γυρίσματα της 7ης σεζόν έχουν φτάσει στο τέλος τους και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτά έχουν αρχίσει να δίνουν κάποιες μικρές ειδήσεις σχετικά με το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.
Κι απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να οπλιστούμε με ... κουράγιο ώστε να αποχαιρετήσουμε αρκετούς από τους αγαπημένους μας ήρωες. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ίεν Γκλέν, τον ηθοποιό που υποδύεται τον σερ Ζόρα, είναι ζήτημα αν δέκα από τους αρχικούς χαρακτήρες θα επιβιώσουν στο τέλος.

Ο Ίεν Γκλεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RadioTimes.com σημείωσε πως τα γυρίσματα των επτά επεισοδίων που θα προβληθούν το καλοκαίρι πήραν όσο χρόνο έπαιρναν, τις προηγούμενες χρονιές για να γυριστούν δέκα επεισόδια. «Έχουν μείνει περίπου δεκαπέντε ώρες μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το Thrones και θέλουν αυτά τα τελευταία επεισόδια να είναι άψογα».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα που υποδύεται αλλά και γενικά το τι μπορούμε να περιμένουμε στο τέλος είπε:

«Δεν ξέρω φυσικά αν θα μείνω μέχρι το τέλος. Μετράω... κεφάλια είναι σίγουρα λιγότεροι από δέκα οι χαρακτήρες που ήταν στο πρώτο επεισόδιο και μένουν μέχρι το τέλος.Αυτή τη σεζόν θα αισθανθείτε πως το δράμα οδηγείται προς την κορύφωση του. Χαρακτήρες έρχονται κοντά κι έτσι ειδωθήκαμε περισσότερο μεταξύ μας».

Να δούμε λοιπόν στο τέλος ποιος θα επιβιώσει, αν και ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μας έχει προειδοποιήσει πως καλό είναι να μην... δενόμαστε ιδιαίτερα με τους ήρωες της σειράς...


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.