θα ξαναδούμε τον Arthur Dayne?


Είναι πιθανόν να ξαναδούμε τον επικό ξιφομάχο Ser Arthur Dayne?


Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία επιθυμούσαν την εμφάνιση του στην σειρά εδώ και καιρό. Τελικά τον είδαμε για πρώτη φορά στο τρίτο επεισόδιο της 6ης σεζόν όπου ο Ned Stark με την βοήθεια του Howland Reed κατάφερε να τον σκοτώσει. Πως λοιπόν θα τον ξαναδούμε την επόμενη σεζόν? Φαίνεται πως οι πιθανότητες είναι μεγάλες καθώς ο ηθοποιός Luke Roberts που ενσάρκωσε τον Sir Arthur Dayne έκανε ένα αινιγματικό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό που ενθουσίασε τους φανς.


Στην ανάρτηση του ο ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένος που μέσα στην χρονιά γύρισε σκηνές και με κουστούμι αλλά και με πανοπλία. Μέσα σε αυτή τη χρονιά ο Luke Roberts δούλεψε σε δυο projects που είναι ήδη γνωστά. Στην σειρά Ransom όπου και φοράει κοστούμι και στην σειρά Black Sails όπου φοράει ρούχα εποχής. Άρα η πανοπλία μήπως ήταν για το Game of Thrones και για μια πολύ σημαντική σκηνή της 7ης σεζόν που οι παραγωγοί θα ήθελαν να κρατήσουν κρυφή?



Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.


Δεδομένου ότι η διαρροή του reddit ως τώρα δεν έχει διαψευστεί, μπορούμε να υποθέσουμε σε ποια σκηνή θα ξαναδούμε τον Arthur Dayne. Σύμφωνα με τη διαρροή στο φινάλε της επόμενης σεζόν θα δούμε μέσω οράματος του Bran, τον γάμο μεταξύ της Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen, ένας γάμος που νομιμοποιεί τον Jon Snow ως γιο του πρίγκηπα και διάδοχο του θρόνου. Σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική σκηνή για την εξέλιξη όλης της ιστορίας είναι πιθανό να συμμετέχει και o Arthur Dayne ως ένας από τους πιστότερους φίλους του Rhaegar και μέλος της βασιλικής φρουράς. 









[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.