Spoilers για την πλοκή στο Winterfell στο φινάλε της 7ης Σεζόν.

Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει σπόιλερς για την 7η Σεζόν του Game of Thrones!


Η πλοκή στον Βορρά φέτος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς χαρακτήρες συναντιόνται ξανά και εξελίξεις θα φέρουν κάποιους σε δύσκολες καταστάσεις. Ας δούμε τι έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα, καταλήγοντας σε μεγάλα σπόιλερς για το φινάλε της επόμενης σεζόν.
Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που έχουν διαρρεύσει ξέρουμε ότι ο Jon θα φύγει από το Winterfell στο 3ο επεισόδιο για να συναντήσει την Daenerys . Επίσης στα μέσα Οκτωβρίου από τα γυρίσματα επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Bran και της Arya στο Winterfell μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.


Δυστυχώς Bran και Arya δεν θα συναντήσουν τον Jon καθώς όταν φθάνουν στο Winterfell αυτός έχει ήδη φύγει. Εκεί όμως θα βρεθούν ξανά με την Sansa αλλά και τον Littlefinger. Και όπως όλοι θυμόμαστε η Sansa και η Arya δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά...
Αν υποθέσουμε ότι το σενάριο που διέρρευσε στις αρχές του Φθινοπώρου στο reddit είναι κοντά στην πραγματικότητα τότε σίγουρα η πλοκή στο Winterfell θα μας κρατήσει σε αγωνία όλη τη σεζόν. Σύμφωνα με το σενάριο αυτό ο Littlefinger κατά την αγαπημένη του συνήθεια, σπέρνει την διχόνοια και το χάος ανάμεσα στα αδέλφια Stark.

Πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την Sansa , όχι όμως και την Arya και καταστρώνει σχέδιο για να στρέψει την μια εναντίον της άλλης. Για να το κάνει αυτό δείχνει στην Arya το παλιό γράμμα που είχε στείλει η Sansa στον Rob ζητώντας του να παραδοθεί. Τελικά ο Bran καταλαβαίνει μέσα από τα οράματα του, τόσο το σχέδιο του Littlefinger όσο και ότι ήταν αυτός που πρόδωσε τον Ned και αποκαλύπτει τα πάντα στις αδελφές του. Για το φινάλε της σεζόν, η Sansa δίνει εντολή στην Arya να εκτελέσει τον Littlefinger και αυτή τον σκοτώνει.
Όλα τα παραπάνω ήταν γνωστά από τον Σεπτέμβριο που έγινε η γνωστή διαρροή στο reddit. Τις ημέρες των γιορτών όμως είχαμε μια νέα διαρροή. Ένας χρήστης του reddit ισχυρίστηκε ότι εργάζεται για την παραγωγή και δημοσίευσε φωτογραφίες από τα storyboards της σειράς από το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν.


Στην πρώτη φωτογραφία η Arya κοιτάει μέσα στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα του Winterfell.

Στην δεύτερη φωτογραφία η Arya βλέπει τι βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο


Στην τρίτη φωτογραφία βλέπουμε το daily log των γυρισμάτων


Ο χρήστης που δημοσίευσε τις φωτογραφίες ισχυρίστηκε ότι δυο βασικοί χαρακτήρες θα πεθάνουν την επόμενη σεζόν. Έγραψε ότι η Arya βλέπει μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια λίμνη αίματος και ότι αφού η Arya φτάνοντας σε αυτή τη σκηνή έχει ήδη σκοτώσει τον Littlefinger , το αίμα που βλέπει είναι κάποιου άλλου. Ίσως...της Sansa?!! (Θυμηθείτε ότι στο επεισόδιο 6.10 ο Jon έδωσε στην Sansa το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο.) Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και  μένει να περιμένουμε για την 7η σεζόν για να δούμε τι τελικά ισχύει...

Πηγή: https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/5k7esb/as_promised_new_spoiler_1_arya/?sort=top

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.