Spoilers για την Cersei στην 7η σεζόν (2ο μέρος)




Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.




Όπως λέγαμε και στο 1ο μέρος , η Cersei αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει την 7η σεζόν. Spoilers, φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η διαρροή στο reddit θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τι θα σκαρώσει η νέα Βασίλισσα του Westeros στα επόμενα επεισόδια.


Απόλυτη κυρίαρχος του Kings Landing, επέλεξε την βια για να ανέβει τα σκαλιά μέχρι τον σιδηρούν θρόνο. Τα παιδιά της ήταν πάντα για την Cersei η κινητήριος δύναμη , ο λόγος για να τα βάλει με τον κόσμο ολόκληρο. Όταν η Cersei μαθαίνει ότι είναι και πάλι έγκυος το ηθικό της αναπτερώνεται , βρίσκει λόγο να αμυνθεί, να καταστρώσει σχέδια εναντίον των εχθρών της. Το πιο σημαντικότερο όμως είναι ότι η νέα της εγκυμοσύνη την κάνει να πιστέψει με το τέταρτο παιδί θα σπάσει την κατάρα της προφητείας που της είχε δώσει η μάγισσα.


Long may she reign
Τα προβλήματα όμως για την καινούργια βασίλισσα είναι αρκετά. Χωρίς την υποστήριξη των Tyrells τα τρόφιμα για τους κατοίκους του Kings Landing λιγοστεύουν, ενώ τα θησαυροφυλάκια είναι άδεια εδώ και καιρό. Η Iron Bank θέλει πίσω τα χρήματα που έχει δανείσει στους Lannisters όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια η Daenerys θέλει το θρόνο της. 

Η αναμέτρηση με την Daenerys
Η Cersei στέλνει, λοιπόν τον Jaimie να κατακτήσει το Highgarden που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα της όσον αφορά τα τρόφιμα και τα χρήματα. O Jaime τα καταφέρνει, επιστρέφοντας όμως με την λεία του πέφτει σε ενέδρα της Daenerys που μετά βίας βγαίνει ζωντανός. Οι δυνάμεις των Lannisters θα συγκρουστούν με αυτές της Daenerys και στο Castlery Rock με απώλειες και πάλι και για τις δυο πλευρές. Η Cersei συμμαχεί με τον Euron Greyjoy και μαζί πετυχαίνουν νίκη κατά των συμμάχων της Daenerys στην θάλασσα.

(Από τα γυρίσματα στο Highgarden όπου οι Lannisters καταφέρνουν να κατακτήσουν)

(Από την ενέδρα της Daenerys)


Η συνάντηση στο Dragonpit
Και έτσι φτάνουμε στο 7ο επεισόδιο όπου έχουμε την μεγάλη συνάντηση όλων στο Dragonpit. H Cersei έχει ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού της να εξολοθρεύσει τους πάντες σε αυτή τη συνάντηση , ο Jaime όμως είναι αυτός που την πείθει να τους ακούσει πρώτα. Ο Jon προσπαθεί να εξηγήσει την απειλή των White Walkers και παρουσιάζει σε όλους τον wight που έπιασε με την ομάδα του. Ένας από τους αδελφούς Clegane προσπαθεί να τον σκοτώσει, κομματιάζοντας τον. Όλοι όμως βλέπουν τρομοκρατημένοι τον wight να είναι ακόμα ζωντανός. Τότε ο Jon δείχνει ότι μπορούν να σκοτωθούν μόνο με dragonglass ή φωτιά. 

(Οι δυο βασίλισσες σε διάλειμμα από τα γυρίσματα στο Dragonpit)




Η Cersei είναι συγκλονισμένη καθώς θυμάται τις παλιές ιστορίες για τους White Walkers που άκουγε όταν ήταν μικρή. Υπόσχεται ότι θα βοηθήσει με τον στρατό των Lannisters στον πόλεμο εναντίον των White Walkers. Όταν όμως μένει μόνη της με τον Jaime του εξομολογείται πως όλα είναι ένα κόλπο, πως δεν έχει σκοπό να στείλει στρατό στο βορρά και πως θέλει να ξεγελάσει τον Jon και την Daenerys ώστε να προχωρήσουν με τον στρατό τους και να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τους White Walkers και τελικά οι αντίπαλοι της να διαλυθούν από αυτούς. Ο Jaime αηδιασμένος από το παιχνίδι της Cersei εναντίον των Jon-Daenerys, αποφασίζει να την εγκαταλείψει και να φύγει για τον Βορρά ώστε να βοηθήσει εκεί. 

(Γύρισμα της σκηνής στο Kings Landing- σκηνοθέτης ο Jeremy Podeswa που έχει επιβεβαιωθεί για το φινάλε)
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Τελευταία σκηνή της σεζόν για την Cersei
H Cersei ξυπνά μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχει χάσει το μωρό που τόσο επιθυμούσε. Ο Jaime την έχει αφήσει μόνη. Κοιτά έξω από το παράθυρο...χιόνι αρχίζει να πέφτει στο Kings Landing...Ο χειμώνας έφτασε...






Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.