Ο Jason Μοmoa μίλησε για τον Khal Drogo και άλλα νέα για τα μέλη του cast



 Η ενσάρκωση του Khal Drogo από τον Jason Momoa στην 1η σεζόν μπορεί να του έδωσε μια βάση πιστών υποστηρικτών, αλλά σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του με το The Hollywood Reporter, δεν προσέφερε πολλά στην καριέρα του.


Ο Momoa είπε:

Κερδίζεις πολύ σεβασμό με το Game Of Thrones, και είχε πλάκα να συμμετέχω, αλλά δεν βοήθησε την καριέρα μου αρκετά επειδή ο Khal Drogo δεν μιλάει καν αγγλικά.

Ο Momoa είναι προσεκτικός για την πορεία της καριέρας του, ακόμα και αν απέρριψε τον ρόλο του Drax στο Guardians of the Galaxy λόγω του φόβου του μήπως γίνει προβλέψιμος με τους ρόλους του. Ακόμη, παραμένει το μέλος του cast με το οποίο θα θέλαμε να πιούμε μπύρες.

Αυτήν την χρονιά οι φαν θα μπορούν να δουν τον Momoa ως Aquaman στο Justice League, και αργότερα σε μια αυτόνομη ταινία για τον χαρακτήρα. Και τώρα η ερώτηση που όλοι σκέφτεστε: ποιος θα κέρδιζε σε μάχη, ο Aquaman ή ο Khal Drogo;

O Momoa πιστεύει πως θα κέρδιζε ο Aquaman.



Σε άλλα νέα, η γυναίκα του Momoa στην σειρά, η βασίλισσα Khaleesi,Emilia Clarke συνεχίζει να φτιάχνει μια καριέρα σαν μια αστέρας του cinema. Μετά από ρόλους στο Me Before You και στο γεμάτο δράση Terminator Genisys, η Clarke επεκτείνει τους ορίζοντες της με το θρίλερ Voice From The Stone.

Ο χαρακτήρας της ονομάζεται Verena, μια νοσοκόμα που πηγαίνει σε ένα απόμακρο Ιταλικό κάστρο για να βοηθήσει ένα μουγγό παιδί. Η επίσημη σύνοψη λέει, ‘’Η Verena πείθεται πως έχει δεχτεί μάγια από μια ισχυρή και απόκοσμη περσόνα,η οποία την φαίνεται πως γρήγορα την ‘περιτυλίγει’ και είναι εγκλωβισμένη στους πέτρινους τοίχους της βιλάς’’.

Τρομακτικό.Το Voice from the Stone βγαίνει σε επιλεγμένες αίθουσες και σε ψηφιακό HD στις 28 Απριλίου.






Η Sophie Turner και η Maisie Williams ήταν επίσης απασχολημένες, αφού εμφανίστηκαν αρχικά στα Golden Globes, και τώρα είναι μαζί στο εξώφυλλο του Elle Magazine στο τεύχος του Φεβρουαρίου.



Επίσης, οι Sand Snakes βρίσκουν την επτυχία εκτός Game Of Thrones. Η Keish Castle-Hughes (Obara Sand) βρήκε έναν νέο ρόλο δίπλα στον Chris Noth του Sex and the City στο Manifesto του Discovery Channel ,σχετικά με το κυνήγι για τον Unabomber. Η πρώτη σεζόν έχει 8 επεισόδια, προορίζεται για πρώτη σεζόν για μια ανθολογία. Συμμετέχει ο Paul Bettany ως Ted Kaczynski, ο ίδιος ο Unabomber. Η Castle-Hughes θα υποδυθεί την Tabby, μέλος της ομάδας του FBI,που είχε στόχο να τον δικάσει.






Τέλος, η Jessica Henwick (Nymeria Sand) συμμετέχει δίπλα στον Finn Jones (Loras Tyrell) στην ανερχόμενη σειρά The Defenders του Netflix, στα μέσα του 2017.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.