Οι ηθοποιοί του GOT μιλούν για το μέλλον της σειράς στις Χρυσές Σφαίρες


Αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί του Game of Thrones που εκπροσώπησαν την σειρά στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.
Στο κόκκινο χαλί οι ηθοποιοί έδωσαν συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας στοιχεία για τα γυρίσματα αλλά και το μέλλον της σειράς. Πιο αποκαλυπτικός από όλους ο Liam Cunningham, ο οποίος κατά τη διάρκεια μίνι συνέντευξης του μίλησε για τα γυρίσματα που απομένουν να γίνουν για την 7η σεζόν.

Ο Liam δήλωσε ότι τα γυρίσματα για την έβδομη σεζόν του GOT θα τελειώσουν στα τέλη Φεβρουαρίου, λύνοντας το μυστήριο που περιέβαλε το τέλος των γυρισμάτων για φέτος. Ακόμα, αποκάλυψε ότι θα επιστρέψουν για τα γυρίσματα της όγδοης σεζόν τον Σεπτέμβρη του 2017. Μήπως έτσι επιβεβαίωσε ότι ο αγαπημένος μας Sir Davos θα είναι μέσα σε αυτούς που θα επιζήσουν για την  όγδοη σεζόν?

Τέλος και ο Liam Cunningham μας έδωσε την πληροφορία ότι η έβδομη σεζόν θα έχει 7 και η όγδοη θα έχει 6 επεισόδια.

Ο Nikolaj Coster Waldau έδωσε κι αυτός κάποιες συνεντεύξεις πριν την απονομή. Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που μας έδωσε είναι πως υπονόησε ότι τα επεισόδια των δύο σεζόν που απομένουν θα είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια.

Σε ερώτηση πως θα περιέγραφαν την έβδομη σεζόν με μια λέξη ο Nikolaj την περιέγραψε ως σεζόν συγκρούσεων ενώ η Gwendoline Christie ως εκρηκτική!








[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.