Τα σχέδια του George R.R. Martin μετά το A Song of Ice and Fire



Ο φονιάς/συγγραφέας μας George R.R. Martin έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει με ιστορίες που παίρνουν μέρος στον κόσμο του Γουέστερος, αφού τελειώσει με την σειρά των βιβλίων του, A Song of Ice and Fire. Είναι σχεδόν απίθανο όμως να επιχειρήσει πάλι μία σειρά πολλών βιβλίων, αντίθετα θα συνεχίσει με ένα ή δύο βιβλία, λογικά.

Ο συγγραφέας πρόσφατα άρχισε να απαντάει σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το βιβλίο που γράφει αυτήν την στιγμή, το Winds of Winter. Στην προσωπική του ιστοσελίδα έδωσε πληροφορίες για την πρόοδο του και ερωτήθηκε για τα σχέδια στο μέλλον. Συγκεκριμένα απάντησε σε ερώτηση για το αν θα ξεκινούσε κάποιο άλλο μεσαιωνικού θέματος βιβλίο ή βιβλία.

Αυτή ήταν η εξής απάντηση του:

"Πολύ πιθανόν να γράψω και άλλες ιστορίες στον κόσμο του Γουέστερος, όπως το Dunk and Egg. Θα επιχειρήσω και άλλη μεγάλη σειρά βιβλίων σε έναν καινούργιο φανταστικό κόσμο? Πολύ απίθανο. Έχω και άλλες ιστορίες που θέλω να γράψω."


Εμείς οι φαν της σειράς θεωρούμε δεδομένο, ότι θα υπάρξει κάποιου είδους συνέχισης της σειράς αφού τελειώσει, είτε είναι στην μορφή του prequel ή sequel ή ακόμη και spin-off, επειδή έτσι δουλεύει ο κόσμος της ψυχαγωγίας. Είναι καλό οπότε να γνωρίζουμε ότι θα έχουμε την δυνατότητα να διαβάσουμε και άλλες νέες ιστορίες στον κόσμο του Γουέστερος.

Φυσικά δεν ξέρουμε τι θα δούμε μετά το GoT, αλλά είμαστε αισιόδοξοι, καθώς υπάρχει πολύ υλικό για καινούργια σειρά - Robert's Rebellion, Dance of Dragons, Doom of Valyria και πολλά ακόμη, που μπορούν να αποτελέσουν εξίσου καταπληκτικές σειρές όπως και το αγαπημένο μας GoT.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.