Επιστροφή στα γυρίσματα για την Emilia Clarke


Τέλος οι διακοπές


Τα μέλη του καστ έκαναν το διάλειμμα τους και τώρα είναι η ώρα να γυρίσουν στην δουλειά. Η Emilia Clarke πρόσφατα εντοπίστηκε σε πτήση για το Belfast, το αρχηγείο της σειράς.


Και μετά από αυτό το tweet η ίδια η ηθοποιός ανέβασε ένα βιντεάκι, στο οποίο φοράει την ξανθιά της περούκα ως Νταινέρυς.


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @emilia_clarke στις


Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς που τα γυρίσματα θα πάρουν μέρος τον ίδιο χρόνο που θα προβληθεί η νέα σεζόν, καθώς όλα τα γυρίσματα των προηγούμενων σεζόν είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτό γίνεται επειδή η παραγωγή ήθελε να γυρίσει τον χειμώνα που έχει έρθει στο Γουέστερος σε χιονισμένα τοπία. Οπότε κυνηγούσε τον ρεαλισμό και αναγκαστικά η πρεμιέρα θα καθυστερήσει και θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2017.

Μέχρι στιγμής η παραγωγή έκανε γυρίσματα σε Ισπανία και Βόρεια Ιρλανδία με σχετικά ήπιο καιρό, αλλά τώρα με τον νέο χρόνο τα γυρίσματα θα περιοριστούν σε κλειστές τοποθεσίες στις εγκαταστάσεις του Belfast. Υπάρχουν όμως ενδείξεις, ότι η παραγωγή πολύ πιθανόν να κατευθυνθεί και σε εξωτερικούς χώρους όπως την Ισλανδία, η οποία είναι ο πιο πιθανός προορισμός για να γυρίσουν σκηνές περα από το Τείχος.

Ενώ όλα αυτά γίνονται ο Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάννιστερ) παίζει με τον σκύλο του και ποστάρει βιντεάκια λέγοντας πως ο Χειμώνας είναι εδώ.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) στις

 Επίσης ένα ποστ στο Twitter του Daniel Portman (Πόντρικ Πέιν), στο οποίο έγραψε για το πως θα περιέγραφε το 2017 με τρεις λέξεις, μας κάνει όλους να ανυπομονούμε.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.