Ακόμη ένα μέλος του καστ εντοπίστηκε στην Ισλανδία


Βρε καλώς τον

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Συνεχίζονται τα γυρίσματα κοντά στην πόλη του Βικ, με όλο και περισσότερους ηθοποιούς να καταφθάνουν. Πρόσφατα αναφέραμε πως στην περιοχή είχαν εντοπίστει οι Liam Cunningham (Ντάβος Σήγουορθ), Joe Dempsie (Γκέντρυ) και Rory McCann (Το Λαγωνικό). Από χθες έσκασε μύτη ακόμη ένας.

 Υπενθυμίζουμε πως τα γυρίσματα παίρνουν μέρος στην παραλία, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη του Βικ και είναι γνωστή για την μαύρη της άμμο. Η σκηνή που γυρίζεται εκεί περιλαμβάνει μερικές βάρκες, οι οποίες είτε φτάνουν στην παραλία είτε φεύγουν από αυτήν.


Σύμφωνα με συγκεκριμένα σποιλερς αυτή η σκηνή είναι μέρος ενός ταξιδιού που θα γίνει πέρα του Τείχους. Σκηνές που σχετίζονται με αυτήν έχουν ήδη γυριστεί σε άλλο μέρος της χώρας.

Τώρα ο ηθοποιός που εμφανίστηκε χθες στην περιοχή είναι ο Kristofer Hivju (Τόρμουντ), ο οποίος πόσταρε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristofer Hivju (@khivju) στις

Λοιπόν το όχημα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ένα LARC-XV, το οποίο είναι ένα αμφίβιο, δηλαδή μπορεί να ταξιδεύει σε νερό και ξηρά. Τέτοια οχήματα βρίσκονται συχνά στην χώρα της Ισλανδίας και είναι πολύ χρήσιμο για γυρίσματα πάνω στην παραλία, καθώς και στην θάλασσα.

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες μέχρι στιγμής από την άφιξη του Kristofer και την περιοχή της μαύρης παραλίας.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.