Πολύ χρόνο παίρνουν τα γυρίσματα του Game of Thrones





Δύο σεζόν έχουν μείνει όλο και όλο για την αγαπημένη μας σειρά, η 7η σεζόν με 7 επεισόδια και η 8η με 6 επεισόδια. Οι προηγούμενες σεζόν είχαν από 10 επεισόδια και το γεγονός ότι έχουν μείνει μόνο 13 επεισόδια σε όλη την σειρά είναι λυπηρό. Εδώ δημιουργείται το εξής ερώτημα, από την στιγμή που έχουν μείνει λιγότερα επεισόδια τότε ο χρόνος που απομένει είναι μικρότερος. Η αλήθεια είναι πως όχι. Ο Iain Glen (Τζόρα Μόρμοντ) απάντησε σε αυτήν την ερώτηση στην συνέντευξη του με το Radio Times.

"Οι παραγωγοί της σειράς θα χρησιμοποιήσουν τον ίδιο χρόνο για να γυρίσουν 6 και 7 επεισόδια αντίστοιχα. Άρα όσο καιρό τους πήρε να γυρίσουν 10 επεισόδια, τόσο θα τους πάρει και για τα 7 επεισόδια της 7ης σεζόν και τα 6 της 8ης σεζόν. Συνολικά έχουν μείνει 15 ώρες στην σειρά, εκτός και αν αλλάξει κάτι στο μέλλον."

Όλοι ξέρουμε ότι έχουν μείνει μόνο 13 επεισόδια, αλλά το σχόλιο του ηθοποιού για την διάρκεια μας αφήνει με την ελπίδα, ότι θα δούμε το ίδιο περιεχόμενο όπως και στις προηγούμενες σεζόν. Αυτό μάλιστα θυμίζει ένα σχόλιο, που έκανε η Maisie Williams (Άρυα Σταρκ) για την 7η σεζόν.

"Έχουμε μόνο 7 επεισόδια αυτήν την φορά, αλλά τα γυρίσματα θα πάρουν τον ίδιο χρόνο, οπότε υπάρχει μπόλικο περιεχόμενο."


Από αυτά καταλαβαίνουμε ότι κάποια επεισόδια στις ερχόμενες σεζόν θα είναι μεγαλύτερα. Όπως είπαμε και πριν απομένουν 15 ώρες όχι 13 οπότε θα χορτάσουμε περιεχόμενο και διάρκεια σε κάποια επεισόδια, μπορεί και σε όλα.

Η 7η σεζόν μέχρι στιγμής υπόσχεται τρελά πράγματα, συναντήσεις, μάχες και πολλά άλλα. Επίσης θα αποκτήσουμε την αίσθηση ότι πλησιάζει το τέλος, καθώς οι απειλές μειώνονται και οι βασικοί χαρακτήρες μαζεύονται σε μία τοποθεσία.

Η βασική ανησυχία των φαν είναι, ότι θα έχουμε λιγότερα επεισόδια οπότε μπορεί η ιστορία να μην ειπωθεί πλήρως, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Θυμηθείτε ότι στην 1η σεζόν υπήρχαν λίγες ιστορίες να τρέξουν, οι οποίες μετά αυξήθηκαν ραγδαία και τώρα συγκλίνουν μεταξύ τους. Οι χαρακτήρες μαζεύονται όλο και πιο κοντά και ακολουθούν κοινές πορείες. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως οι παραγωγοί μπορούν να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο.


Η 7η σεζόν κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017 και θα είναι επική, οπότε οφείλουμε όλοι υπομονή.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.