Φωτογραφίες για το νέο μυθιστόρημα του George R.R. Martin "The Mystery Knight"


Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin είναι προ των πυλών και κάποιοι σκιτσογράφοι αποφάσισαν να τιμήσουν τα καλλιτεχνικά αριστουργήματα του Mike S. Miller, εικονογράφου που βοηθά τον δημιουργό του GoT στα έργα του.


Πριν λίγες μέρες, ο George R.R. Martin αποκάλυψε επίσημα ότι ο εκδοτικός οίκος Random House θα εκδώσει και θα δημοσιεύσει το μυθιστόρημα (τύπου comic), το οποίο βασίζεται στον "Mystery Knight", στο τρίτο βιβλίο της τριλογίας "Tales of Dunk and Egg" που έχει ανακοινώσει. Τα βιβλία αυτά αφηγούνται την ιστορία στο Westeros κάποιες δεκαετίες πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και ακολουθούν τις περιπέτειες του περιπλανώμενου, ανεξάρτητου και μυστήριου ιππότη Ser Duncan the Tall, ο οποίος αποτέλεσε Lord Commander στην βασιλική φρουρά του Aegon V Targaryen (του οποίου το κωδικό όνομα είναι Egg). Ο ίδιος ο Martin έγραψε τα εξής : "Τα καλά παιδιά από το Random House συνεννοήθηκαν με την ίδια καταπληκτική δημιουργική ομάδα που βοήθησαν στην ολοκλήρωση των προηγούμενων εικονογραφημένων βιβλίων "THE HEDHE KNIGHT" και "THE SWORN SWORD" - Ο Ben Avery στο σενάριο και ο Mike S. Miller στην εικονογράφηση. Σας παραθέτουμε παρακάτω το εξώφυλλο του βιβλίου :




Να τονίσουμε ότι η συνεργασία του Martin με τον Miller γίνεται από το 2003 σε διάφορα έργα. Ο συγκεκριμένος εικονογράφος είναι γνωστός και για εικόνες σε comics της Marvel και της DC. Κάποιες από τις εικόνες του στο επερχόμενο βιβλίο του καλοκαιριού αποκαλύφθηκαν ζωγραφισμένες από δεύτερο χέρι, από το Facebook fan page του καλλιτέχνη, "The Art of Ice and Fire" . Τσεκάρετέ τες πιο κάτω :


                   
Εδώ, ο επιβλητικός και μεγαλοπρεπής Dunk φτάνει στο εργαστήριο του Uthor Underleaf. (Επί τη ευκαιρία υπάρχει μία κοινώς αποδεκτή θεωρία ότι η Brienne είναι απόγονος του Ser Duncan, κάτι που δε μας φαίνεται περίεργο αν σκεφτείς το ύψος και ανάστημα και των δύο χαρακτήρων!)



                   
Σ'αυτήν την εικόνα ο Dunk βρίσκεται στο Sept στο κάστρου του Butterwell. Φαίνεται και από την εξαιρετική σε λεπτομέρειες ζωγραφιά ότι οι άρχοντες του Westeros δε τσιγκουνεύονταν καθόλου όσον αφορά την κατασκευή των Septs. Εμφανείς οι ομοιότητες των δύο Septs, αυτού και του King's Landing.




                  
O Brynden "Bloodraven" Rivers, το χέρι του βασιλιά, φτάνει με τον στρατό του. Προβλέπεται δράση στις σελίδες αυτές.


Το εικονογραφημένο βιβλίο με τίτλο "Mystery Knight" θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου του 2017 και θα αποτελείται από 148 σελίδες. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δείτε τις εικόνες του συγκεκριμένου Facebook Page, που κάνει αφιερώματα στη δουλειά του Miller, καθώς υπάρχουν και πρωτότυπες ζωγραφιές και σκίτσα που απεικονίζουν χαρακτήρες και στιγμές του Game Of Thrones όπως αυτές. 

 The Red Viper (Oberyn Martell) vs The Mountain (βιβλίο)



Daenerys Targaryen (σειρά)




Robert Baratheon vs Rhaegar Targaryen (Battle of the Trident) (βιβλίο)





[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.