Φωτογραφία με όλους τους χαρακτήρες του Game of Thrones



Ένας fan της επιτυχημένης σειράς κατάφερε να ζωγραφίσει όλους τους χαρακτήρες που είδαμε στα επεισόδιά της, σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ.


Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές ακόμα συνεχίζονται και όλοι μας τις περνάμε με οικογένεια, με φίλους και με άτομα που αγαπάμε. Άτομα που αγαπάμε είναι και οι χαρακτήρες του GoT και ας μην είναι υπαρκτοί. Έτσι, ο Raymond Waskita, fan της σειράς αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής στην οικογένεια του Game of Thrones και πιο συγκεκριμένα σε όλους της τους χαρακτήρες, είτε αυτοί είναι ζωντανοί, νεκροί ή...αγνοούμενοι. με μία φωτογραφία που ανέβασε στο reddit. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία.


Οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό μας είναι πολλές, κοιτάζοντας την συγκεκριμένη εικόνα. Απεικονίζονται 65 χαρακτήρες και φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης, Raymond Waskita άφησε εκτός κάποιους χαρακτήρες όπως τον Rodrik Cassel και τον Old Nan. Ok, αυτό το καταλαβαίνουμε αλλά πού είναι τα αδέρφια του Jon Snow στην νυχτερινή φρουρά; Ο Lord Commander Mormont, ο Alliser Thorne και o Dolorous Edd είναι προφανώς απόντες. Εκτός από αυτούς απουσιάζουν ακόμη και ο Qyburn αλλά και η Meera Reed.

Βλέποντας την φωτογραφία, παρατηρήσαμε και μετρήσαμε ότι οι ζωντανοί ήρωες μας είναι 36! Μετά από 6 κύκλους αιματοχυσίας και χάους ο αριθμός των ζωντανών χαρακτήρων είναι μεγαλύτερος από το μισό του αριθμού 65 με αποτέλεσμα οι ζωντανοί είναι περισσότεροι από τους νεκρούς. Αυτό ίσως θα μας έβαζε σε σκέψεις να μην διαμαρτυρόμαστε τόσο πολύ για τις "δολοφονικές τάσεις" του George R.R. Martin, καθώς ίσως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα! 27 από αυτούς κείτονται νεκροί. Ο οίκος των Starks αποτελείται από τους ακόμη ζωντανούς Sansa, Bran, Arya και Jon Snow και ο οίκος των Lannisters από την Cersei, τον Jaime και τον Tyrion. Ο οίκος Barratheon έχει εξαλειφθεί εντελώς (εκτός από τον μπάσταρδο γιο του Robert, τον Gendry), ενώ ο οίκος Tyrell υπέστη ολέθρια ζημιά στο τελευταίο "εκρηκτικό" επεισόδιο της 6ης σεζόν. Επί προσθέτως, έχουμε δύο ακόμα χαρακτήρες που οι περισσότεροι υπολογίζουν ότι είναι νεκροί. O Gregory Clegane (το βουνό) που ακόμα θα ξεριζώνει ανθρώπινα κεφάλια και ο Benjen Stark, ακόμα ένα εναπομείναν μέλος του ομώνυμου οίκου που κατευθύνεται με το άλογό του βόρεια του τείχους.


Ποιος από τους νεκρούς χαρακτήρες σας λείπει περισσότερο; Και ποιος από τους ζωντανούς είναι ο αγαπημένος σας; Μη διστάσετε να απαντήσετε στα σχόλια. 



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.