Sophie Turner και Emilia Clarke πιθανόν αποκάλυψαν Spoilers για την 6η σεζόν του Game of Thrones!


Τα Όσκαρ μπορεί να είναι μια απίστευτη εμπειρία για κάθε ηθοποιό, και να είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του Χόλιγουντ παρόλο αυτά όμως δεν έχουν προσκληθεί πολλοί ηθοποιοί του Game of Thrones μέχρι στιγμής και ας έχουν παίξει σε αρκετές ταινίες.

Η Sophie Turner δέχτηκε πρόσκληση, να εμφανιστεί στο E! Oscars Red Carpet Pre-Show. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για την εμπειρία της στο Game of Thrones, και τι προσδοκά όταν παίρνει τα σενάρια της. Εκείνη, όπως και πολλοί από τους ηθοποιούς, είπε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να τσεκάρει αν επιβιώνει μέχρι το τέλος της σεζόν, ή αν πρόκειται να πεθάνει. Σύμφωνα με τα λόγια της, όπως αυτή ξεφύλλισε το σενάριο: "θάνατος, θάνατος, θάνατος... Εντάξει, είμαι καλά για αυτή τη σεζόν."

 


Η Turner όμως δεν ήταν η μόνη που έδωσε κάποιες πληροφορίες. Στα ανεξάρτητα βραβεία που δόθηκαν την προηγούμενη ημέρα (η "αντι-Όσκαρ," αν θέλετε), η Emilia Clarke ήταν ως παρουσιαστής. Ο συν-παρουσιαστής της, Nate Parker, κάποια στιγμή τη ρώτησε αν ο Jon Snow είναι ζωντανός; και της είπε "απλά να του κλείσει το μάτι" αν ήταν.


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones Insider (@got_insider) στις




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.