Η εμπειρία του καστ με τα CGI εφέ του Game of Thrones!


Ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα οι συνεντεύξεις των ηθοποιών για την προώθηση του Game of Thrones.

Στις περισσότερες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επικεντρώνονται στις δηλώσεις ενός συγκεκριμένου ηθοποιού. Κάποιοι ζήτησαν από τους ηθοποιούς να συζητήσουν για μία από τις σκληρότερες πτυχές της δημιουργίας της σειράς, την συνεργασία τους με τις πράσινες οθόνες που είναι απαραίτητες για όλα τα εφέ.

Ο Liam Cunningham (Davos Seaworth) ισχυρίζεται ότι, αν και μερικές φορές νομίζουμε ότι η χρήση της πράσινης οθόνης είναι εκτεταμένη, η σειρά προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Οι παραγωγοί προσπαθούν να κινηματογραφήσουν σε μία τοποθεσία όποτε είναι δυνατόν. Επίσης, ο προϋπολογισμός του CGI είναι μεγάλος και τον χρησιμοποιούν όπου είναι απαραίτητο ώστε να κάνουν την σειρά καλύτερη.


"Το καράβι που ταξιδεύει για το Braavos είναι στην πραγματικότητα σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά εφέ ώστε να δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια, στις φορεσιές, στα σκηνικά, και σε άλλα ακόμη, για να φαίνεται μαγευτικό το ταξίδι. "

Από την πλευρά της, η Maisie Williams λέει ότι είναι ευγνώμων που η σειρά λειτουργεί τόσο σκληρά για να δημιουργήσει σκηνικά όπως και πέρυσι με το Hall of Faces. Μερικά από αυτά ήταν με χρήση CGI.

Πολλές φορές οι ηθοποιοί πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως μπορεί να είναι μια σκηνή ακόμη και αν γίνεται με χρήση CGI. Είναι σαν να κοιτάζετε έξω από ένα κάστρο και το μόνο που σκέφτεστε είναι καλά, πόσο μακριά φαίνεται; Αφού είναι ακριβώς εδώ.

Ο Cunningham πρόσθεσε ότι ακόμη και η λεπτομέρεια στα κοστούμια είναι σχολαστική.

Τέλος, εν μέσω όλων αυτών των συνεντεύξεων, οι ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην 6η σεζόν του Game of Thrones. Ο Cunningham είπε ότι η πρεμιέρα θα είναι εκπληκτική. Η σειρά θα συνεχίσει να είναι απρόβλεπτη και απροσδόκητη με ότι αυτό συνεπάγεται.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.