Ανάλυση του Behind the scenes βίντεο 6ης σεζον


Πριν λίγες μέρες η παραγωγή του Game of Thrones έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα, με τους οπερατέρ να περιγράφουν τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν με σκηνοθέτες, τοποθεσίες, ειδικά εφέ και τα οφέλη του να έχεις πρώτο τραπέζι πίστα στο GoT. Δείτε εδώ το βίντεο.

Μέσα στο πεντάλεπτο ενδιαφέρον βίντεο είδαμε διάφορες σκηνές αγαπημένων χαρακτήρων και πλάνων που υπόσχονται πολλά. Παγώνοντας την οθόνη διαλέξαμε μερικά ενδιαφέροντα σημεία.

Τα παιδιά στο Γουίντερφελ. Η σκηνή έδειξε δύο παιδιά να προπονούνται με ξύλινα σπαθιά και ασπίδες με το έμβλημα του οίκου Σταρκ. Μιας και τα flashback / οράματα θα υπάρξουν στην σεζόν πιστεύουμε ότι πρόκειται για τον νεαρό Νεντ και μάλλον τον αδερφό του Μπράντον.

Στρατιώτες Μπόλτον. Με τις θεωρίες για την μάχη των μπάσταρδων να κυριαρχούν για το 9ο επεισόδιο της φετινής σεζόν και αυτές για κάστινγκ μελών Βόριων οίκων, η σκηνή αυτή θα μπορούσε να σημαίνει στρατιώτες που οδεύουν σε μάχη.

Μελ και Ντάβος. Είδαμε δύο φορές την Μελ και στην μια μέσα από μόνιτορ να συνομιλεί με τον Ντάβος. Η Μελ φαίνεται σκυθρωπή και σίγουρα έχει μπει σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ντάβος που κάθε άλλο παρά φιλικός θα είναι απέναντι της λόγω της κατάληξης του Στάννις και της κόρης του.
 

Τζόρα και Ντάριο στα σοκάκια. Είδαμε Ντοθράκι, είδαμε την Ντάνυ με το καλασάρ και ένα ενδιαφέρον πλάνο με τους δύο πιστούς της ακολούθους να διασχίζουν τα σοκάκια μιας πόλης. Οδεύουν για να σώσουν την Ντάνυ; Ας δούμε όμως και το επόμενο πλάνο.
 
 
 

Αυτό με τους Υιούς να αποτελούν ακόμη απειλή. Οι εναπομείναντες στο Μιρίν φαίνεται να έχουν γεμάτα τα χέρια τους και βασικά ο Τύριον ως νούμερο ένα αντικαταστάτης. Ίσως λοιπόν όντως οι Τζόρα και Ντάριο φεύγουν για να βρουν την Ντάνυ και ο Τύριον μένει πίσω να κυβερνήσει την πόλη.
 

Θλιμμένος Τζέιμι. Ο Τζέιμι φέρνει την νεκρή Μυρσέλλα σπίτι της. Στο πλάνο βλέπουμε την θλίψη και οργή στο πρόσωπο του. Θα πιάσουμε την ιστορία από αυτό το σημείο και πιστεύουμε ότι ο Τζέιμι θα θελήσει εκδίκηση.

Ο Jaqen συνεχίζει το έργο του. Στον οίκο με την τυφλή Άρυα υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι θα συμβεί και ο Jaqen σίγουρα επιστρέφει και συνεχίζει την ρουτίνα του.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.