Ο Sean Bean ως Brandon Stark...Δύο ακόμη θάνατοι στο πιλοτικό επεισόδιο που δεν είδαμε ποτέ.





Καθώς περιμένουμε την 6η season του Game Of Thrones , δεν μπορεί να μην θυμόμαστε και αρκετούς θανάτους από τις προηγούμενες πέντε! Από ότι φαίνεται όμως το πιλοτικό επεισόδιο του Game Of Thrones που δεν το είδαμε ποτέ, είχε ακόμη δύο θανάτους και συγκεκριμένα έδειχνε τον θάνατο του Jon Arryn και του αδερφού του Ned Stark τον Brandon.


Στην πρώτη season ο Jon Arryn ήταν ο πρώτος που έμαθε για την σχέση του Jaime και της Cersei Lannister και ο θάνατός του είχε ως αποτέλεσμα τον διορισμό του Ned σαν νέο Χέρι του Βασιλιά από τον Robert Baratheon. Τον θάνατο του Arryn δεν τον έδειξαν ποτέ στην σειρά, αλλά όπως αποκάλυψε ο Sir John Standing που υποδυόταν και τον αντίστοιχο ρόλο, στο πιλοτικό επεισόδιο είχε γυριστεί κανονικά ο θάνατός του όπου συμμετείχε και η Cersei Lannister!

Συγκεκριμένα η σκηνή έδειχνε την Cersei να ποδοπατάει το Jon Arryn μέχρι θανάτου, καθώς εκείνος σερνόταν προσπαθώντας να φτάσει το δοχείο με το μελάνι στο γραφείο του, για να ολοκληρώσει το σημείωμά του όπου ανέφερε και την παράνομη σχέση του Jaime και της Cersei.

Εκτός από την σκηνή θανάτου του Arryn, υπήρχε και δεύτερος θάνατος που δεν έδειξαν ποτέ στην σειρά. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα που δημοσιεύθηκε , βλέπουμε τον Sean Bean να στραγγαλίζετε μπροστά στον Τρελό Βασιλιά Aerys II Targaryen. Η συγκερκιμένη σκηνή δείχνει να ταιριάζει με τον θάνατο του Brandon Stark που αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε κάποιος άλλος ηθοποιός προοριζόταν για τον Ned Stark.




O Brandon και ο πατέρας του Rickard Stark κατηγορήθηκαν από τον Τρελό Βασιλιά για συμμετοχή στην δολοφονία του Rhaegar Targaryen. Τον Rickard τον έκαψαν ζωντανό καθώς ο γιος του Brandon παρακολουθούσε με μία δερμάτινη θηλειά στο λαιμό του. Στην συνέχεια ο Brandon στραγγαλίστηκε μόνος του από την  προσπάθειά του να φτάσει ένα σπαθί για να σώσει τον πατέρα του.


Αυτές οι δύο σκηνές για να είμαστε ειλικρινείς θα ήταν πολύ δυνατές για την σειρά και πόσο μάλλον για ένα πιλοτικό επεισόδιο, αλλά δυστυχώς δεν προβλήθηκαν ποτέ. Ίσως φέτος και στην 6η season ακούγοντας για αρκετά flashback στην ιστορία, να δούμε κάποια από αυτές τις σκηνές.






Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.