Ο Martin επιβεβαιώνει ότι το Winds of Winter θα έχει μια μεγάλη ανατροπή!


Όταν o Martin ανακοίνωσε στην αρχή του έτους ότι δεν θα προλάβει να εκδώσει το νέο βιβλίο The Winds of Winter πριν προβληθεί η 6η σεζόν του Game of Thrones, υπήρξε μια τεράστια απογοήτευση για τους φαν.

 Φυσικά υπήρχαν και εκείνοι που τον υποστήριξαν και είπαν ότι ο Martin γράφει με το δικό του ρυθμό, και θα το διαβάσουμε όποτε βγει.

Ο Martin όμως είναι ένας πανούργος αφηγητής, και ήδη από το περασμένο έτος,  υπαινίχθηκε ότι ίσως, η σειρά ξεπεράσει τα γραπτά του, και πάρει διαφορετικό δρόμο. Από την αρχή, έλεγε ότι τα βιβλία και η σειρά θα αποκλίνουν το ένα από το άλλο, συγκρίνοντάς το με το "φαινόμενο της πεταλούδας."  Στην περίπτωση αυτή, μπορεί ένας χαρακτήρας που έχει πεθάνει στη σειρά, να ζει στα μυθιστορήματα.

Ο Martin λοιπόν επιβεβαίωσε ότι πράγματι θα υπάρξουν διαφορές ανάμεσα στη σειρά και στο νέο βιβλίο και θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή όπου κεντρικό ρόλο θα έχει ένας χαρακτήρας που έχει πεθάνει στην σειρά αλλά ζει ακόμη στο βιβλίο.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που έδωσε στο IGN.


Ο Martin είναι αποφασισμένος να πει τη δική του ιστορία και με το δικό του τρόπο αλλά κάπου στην πορεία να έρθει στο ίδιο σημείο με την σειρά.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.