Ο Iwan Rheon κριτικάρει την σκηνή που είχε με την Sophie Turner!


Πρόσφατα μιλήσαμε για την αμφιλεγόμενη σκηνή της Sansa που συνέβη στον γάμο της στην 5η σεζόν του Game of Thrones!

Στο θέμα αυτό ένας από τους παραγωγούς μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να γράψει αυτή τη σκηνή.

Τώρα, για πρώτη φορά, ένας από τους ηθοποιούς, ο Iwan Rheon, ο οποίος παίζει τον Ramsay και συμμετείχε στην σκηνή του βιασμού μίλησε για το θέμα.

Σύμφωνα με την Telegraph, όταν ρωτήθηκε για αυτό, ο Rheon ήταν κάθετος σε αυτό που είπε:

"Νομίζω ότι εάν οι περισσότεροι άνθρωποι μίλαγαν για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν τις γυναίκες στον κόσμο με τη φρίκη του βιασμού, και δεν ασχολούνταν τόσο πολύ με μια φανταστική σκηνή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε ίσως τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. "

Γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή έχει προκαλέσει την κατακραυγή του κόσμου, όταν η σειρά έχει απεικονίσει φρικιαστικά γεγονότα στο παρελθόν ; O Rheon πιστεύει, ότι συνέβη επειδή ήταν η Sansa, που έχει προβληθεί από πολλούς ως το αθώο παιδί.


Είναι ένας χαρακτήρας που ο καθένας αγαπά και, εκτός από τον Theon Greyjoy, είχε τη χειρότερη στιγμή. Αν ήταν κάποιος άλλος, δεν θα υπήρχε καμία αναφορά σε αυτό. Υπάρχουν τόσοι πολλοί βιασμοί στην τηλεοπτική εκπομπή. Πολλοί άνθρωποι βιάζονται και κανείς δεν λέει κάτι.

 Η σειρά θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο βάναυση στο σενάριο της Sansa, ειδικά αν είχε ακολουθήσει τα γεγονότα από τα βιβλία σχετικά με το τι συνέβη με τον χαρακτήρα του οποίου η Sansa πήρε το ρόλο, της Jeyne Poole.

Ο Rheon παραδέχθηκε επίσης ότι η σκηνή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές του. "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ." είπε. Ακόμη επαίνεσε την Sophie Turner, "Αυτή η συγκεκριμένη σκηνή, για μια τέτοια νεαρή ηθοποιό, ήταν απίστευτα καλή."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.