Φήμες για 9η και 10η σεζόν στο Game of Thrones συν 2 ταινίες HBO!


Ο Will Simpson, είναι ο σχεδιαστής του Game of Thrones που δημιουργεί ιστορίες σύμφωνα με τα σενάρια των παραγωγών και μετά παίρνουν σάρκα και οστά στην τηλεόραση.

Ο Simpson θα αρχίσει να εργάζεται για τα storyboards της 7ης σεζόν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2016. Περνά πολύ χρόνο με τους παραγωγούς και το προσωπικό της σειράς, και έτσι ακούει πολλούς ψιθύρους για το μέλλον του Game of Thrones, αλλά ο ίδιος φαίνεται να βρίσκεται τόσο πολύ στο σκοτάδι σχετικά με το τι θα μπορούσε να έρθει μετά την 7η σεζόν όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, αν και ο ίδιος έχει ακούσει φήμες για 9 με 10 σεζόν, και 2 ταινίες HBO. Είπε λοιπόν τα εξής:

"Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω αν η έβδομη σεζόν θα είναι η τελευταία. H 6η σεζόν θα μεταδοθεί φέτος τον Απρίλιο και θα αρχίσω να εργάζομαι για τα storyboards της 7ης σεζόν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Παρά το γεγονός ότι μπορώ να ξεκινήσω με τα σχέδια μου εκείνη την εποχή του έτους, η παραγωγή ξεκινά πολύ νωρίτερα, κάποια στιγμή τον Μάρτιο. Υποθέτω ότι οι δύο παραγωγοί, David Benioff και Daniel Weiss, είναι σε συνεχή επαφή με τον συγγραφέα George RR Martin. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες, αλλά θα τις μάθετε μόνο όταν μου λένε. Έχω ακούσει φήμες για 9 και 10 σεζόν, ακόμη και για δύο ταινίες, αλλά μέχρι το HBO να ανακοινώσει κάτι επίσημα θα πρέπει να περιμένουμε."



Ο Simpson αναφέρει επίσης ότι ο Geroge RR Martin συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά λιγότερο απ' ότι θα περίμενε κανείς:

"Ο George δεν ασχολείται πολύ με την τηλεοπτική σειρά. Είναι πολύ περισσότερο σαν σύμβουλος. Η σειρά είναι σίγουρα ο David και ο Dan. Οι ιδέες μου συνήθως δίνονται στους σκηνοθέτες των επεισοδίων, και στη συνέχεια, πάνε στους παραγωγούς ή τον σχεδιαστή παραγωγής."

Ο Simpson δίνει επίσης συμβουλές για όποιον θέλει να γίνει ένας καλλιτέχνης storyboard:

"Βασικά, η δουλειά μου απαιτεί από εσάς να είστε λίγο ψυχολόγος, και διορατικός, με μεγάλη ικανότητα να ακούτε και να παράγετε ιδέες που θα ξεπερνούν τα πιο τρελά σενάρια"

Τέλος ο σχεδιαστής του Game of Thrones δημιουργεί ιστορίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.