Randyll Tarly

Ο Randyll Tarly είναι ο Άρχοντας του Horn Hill και επικεφαλής του Οίκου Tarly. Είναι παντρεμένος με την Melessa Florent και πατέρας του Samwell Tarly. Ο Randyll έχει στην κατοχή του το προγονικό ξίφος Heartsbane από Βαλυριανό ατσάλι.



Ο Randyll είναι αδύνατος και καραφλός με μια μικρή γκρίζα γενειάδα. Στενόμυαλος αλλά με σιδηρά θέληση, εξυπνάδα και ικανότητα. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους διοικητές στο Westeros.


Κατά τη διάρκεια της Εξέγερσης του Robert ο στρατός του ήταν ο μοναδικός που νίκησε τις δυνάμεις του Robert Baratheon στη μάχη του Ashford.


Ως πολύ αυστηρός απογοητεύτηκε γρήγορα από τον «δειλό» πρωτότοκο γιο του Samwell και έκανε αρκετές σκληρές προσπάθειες για να του διδάξει πολεμικές τέχνες και να τον κάνει πιο «ανδροπρεπή» αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η γυναίκα του Melessa Florent γέννησε έναν δεύτερο γιο τον Dickon. Καθώς τα δύο αδέρφια μεγάλωναν έγινε σαφές ότι ο Dickon ήταν ο γιος που ήθελε ο Randyll. Άφησε τον Samwell στην τύχη του μέχρι που πλησίασε στην ενηλικίωση και τότε τον απείλησε με θάνατο αν δεν ακολουθούσε το δρόμο της Νυχτερινής Φρουράς και φυσικά παραιτούνταν από οποιαδήποτε αξίωση για το Horn Hill. 


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.