Υποψήφιος για βραβείο Έμμυ ο Neil Marshall για την μάχη του Castle Black!

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα μάθετε αν ο Neil Marshall θα πάρει ένα βραβείο ΕΜΜΥ για την εργασία του σχετικά με το προτελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν, The Watchers on the Wall.



Ο Marshall σκηνοθέτησε για άλλη μια φορά ένα από τα πιο γεμάτα σε δράση και οπτικά εφέ επεισόδια του Game of Thrones μέχρι σήμερα.

Ο Marshall είχε εννέα εβδομάδες για να ολοκληρώσει το επεισόδιο, με 4 εβδομάδες αφιερωμένες αποκλειστικά στην προ-παραγωγή. Ο σκηνοθέτης παραδέχεται ότι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία ολόκληρου του επεισοδίου ήταν οι σκηνές με τα μαμούθ.


"Δεδομένου ότι σε αυτές τις σκηνές που εμπλέκονται πολλαπλά στοιχεία όπως οι γίγαντες , οι άνθρωποι και το ίδιο το μαμούθ, που ήταν 100% CGI έπρεπε να γίνουν όλα σωστά και να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Αυτές οι σκηνές ήταν οι πιο σύνθετες που έχω γυρίσει ποτέ. "

 Ο Marshall ήταν εξίσου ενθουσιασμένος όπως και οι περισσότεροι από εμάς τους θεατές, όταν ο Jon Snow άφησε τη θέση του στην κορυφή του τείχους και ανέλαβε δράση.

"Ένιωσα ότι ο Jon ήταν ένα λιοντάρι με ένα λουρί δεμένο σε όλη τη σειρά και τώρα τελικά ελευθερώθηκε από το λουρί και ακολούθησε το χάος." 

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα από αυτό το επεισόδιο, που ήταν απόλαυση για να το παρακολουθήσουμε, ήταν η θέα των 360 μοιρών μάχης.  

"Μόλις είδα την ομάδα για πρώτη φορά ήξερα ότι ήθελα να τραβήξω ένα πλάνο 360 μοίρες. Έχοντας ένα πλάνο σαν αυτό που δεσμεύει όλους τους χαρακτήρες και τις σκηνές δράσεις μαζί τους πραγματικά βοηθά το κοινό να καταλάβει τι συμβαίνει, ώστε να εξακολουθήσει να συμμετέχει στη σκηνή.



Ωστόσο, ο Marshall αποκαλύπτει ότι η σκηνή που του άρεσε πολύ ήταν ο θάνατος της Ygritte. Ο ίδιος λέει ότι αισθάνθηκε μεγάλη ευθύνη για τους συγγραφείς και τους φανς για το χειρισμό του θανάτου ενός χαρακτήρα που αγαπήθηκε από πολλούς.


Ολόκληρο το επεισόδιο ήταν πραγματικά ένα μεγάλο επίτευγμα στο χώρο της τηλεόρασης, και ο Μάρσαλ ήταν πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με ό, τι έκανα σε αυτό το επεισόδιο. Ποτέ δεν θα έλεγα 100% ευχαριστημένος, αλλά σίγουρα ήταν πάρα πολύ καλό."
 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.