Οι Kit Harington και Andy Samberg θα πρωταγωνιστήσουν στη τηλεταινία 7 Days In Hell



Το HBO, συνήθως όταν ασχολείται με τηλεταινίες παίρνει το δρόμο του δράματος αλλά όταν βρίσκει την ευκαιρία δίνει και κωμικές τηλεταινίες όπως θα κάνει και με το 7 Days In Hell, μια καινούρια κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Andy Samberg και Kit Harington.


Το σενάριο ανήκει στον Murray Miller (Girls) και είναι βασισμένο σε μια ιδέα που είχε μαζί με τον Samberg, και θα είναι αθλητικό mockumentary με το βασικό δίδυμο να είναι δύο αντίπαλοι στο τένις σε μια μάχη που διήρκησε επτά ημέρες. Για ρόλο στη ταινία έχουν κλείσει και οι Fred Armisen, Lena Dunham, Will Forte, Karen Gillan, Howie Mandel, Soledad O’Brien (ως ο εαυτός της), Michael Sheen, Mary Steenburgen και June Squibb. Ο Jake Szymanski (SNL) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία με τους David Bernad (Enlightened) και Jonathan Buss να είναι παραγωγοί.

Ο Andy Samberg για το 2014 έχει το πρώτο επεισόδιο της αγγλικής κωμικής σειράς Cuckoo, χάρισε τη φωνή του στο Adventure Time και εμφανίστηκε στο Neighbors ενώ έχει και τη σειρά του Fox, Brooklyn Nine-Nine. Για το μέλλον έχει κλείσει και στα Spy Guys και One Hit Wonders. Ο Kit Harington για το 2014 είχε τα Pompeii και How to Train Your Dragon 2 αλλά και τη τέταρτη σεζόν του Game of Thrones ενώ για το μέλλον έχει έτοιμα τα Seventh Son, Spooks: The Greater Good και Testament of Youth.


Πηγή: http://www.gtvs.gr/
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.