Ο George RR Martin μιλάει για το πώς η ζωή του έχει αλλάξει, η πίεση για να γράψει, και μια γλυκόπικρη κατάληξη!

Ο George R.R. Martin συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις μιλώντας για διάφορα θέματα της σειράς και για το πως νιώθει ο ίδιος για το δημιούργημά του.













Σχετικά με το πώς η ζωή του έχει αλλάξει, και τι θα ήθελε να κάνει για να κινητά τηλέφωνα με κάμερα αναφέρει:

" Το Game of Thrones έχει γίνει ένα τέτοιο φαινόμενο και έχω γίνει μια διασημότητα που  ενώ θα έπρεπε να είναι τόσο ωραίο για μένα στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο.

Δεν μπορώ να πάω έξω πια. Δεν μπορώ να περπατήσω άνετα στους δρόμους. Οι φανς, οι οποίοι, ως επί το πλείστον, είναι πολύ καλοί άνθρωποι, λένε ότι αγαπούν τα βιβλία και την τηλεοπτική εκπομπή αλλά με πιέζουν για να τελειώσω τα βιβλία. Ω, και οι «selfies»! Αν  μπορούσα να έχω στα χέρια μου κάθε κινητό τηλέφωνο που έχει κάμερα στον κόσμο και να το καταστρέψω ορκίζομαι ότι θα το έκανα! "
  


Δεν θα αφήσουμε την πίεση να επηρεάσει την γραφή ενός μεγάλου βιβλίου:

Οι εκδότες μου θέλουν το επόμενο βιβλίο, το ίδιο κάνουν και στο HBO. Φυσικά δεν το θέλει κανείς περισσότερο από μένα να τελειώσει η ιστορία. Αλλά, όταν έχω πλήρη συναίσθηση της πίεσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα βιβλία είναι αυτό που θα κρίνει το τέλος. Αν τα μυθιστορήματα εξακολουθούν να διαβάζονται σε 50 χρόνια, κανείς δεν πρόκειται ποτέ να θυμάται πόσο χρόνο πήρε για να γραφτεί αυτό το βιβλίο.

Για την πλήρη συνέντευξη επισκεφθείτε το The Guardian

Ακόμη παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη που έδωσε στο Channel 4 News. Ένα από αυτά που είπε ήταν ότι ελπίζει να δώσει ένα γλυκόπικρο τέλος στο A Song of Ice and Fire.

Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.