Ο George R.R Martin μιλάει για την πολυμορφία στο Game of Thrones και θα επανακυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο The Ice Dragon!

Ο Martin μίλησε πρόσφατα στο blog του για την πολυμορφία στο Game of Thrones. 






 Ένας φαν σχολίασε ότι η έλλειψη ποικιλομορφίας στο Game of Thrones "πονάει", και αναρωτιέται «πρέπει όλοι οι μαύροι άνθρωποι στη σειρά να είναι υπάλληλοι, φύλακες, ή τσαρλατάνοι;"

Ο Martin ανέφερε τα εξής:

   Στο νέο του βιβλίο "The Winds of Winter" θα υπάρχουν κάποιοι νέοι χαρακτήρες που δεν θα είναι απαραίτητα μόνο λευκοί και θα έχουν κάπως μεγαλύτερο ρόλο. Βεβαίως, θα είναι δευτερογενή και τριτογενή χαρακτήρες αλλά θα παίξουν ρόλο στην ιστορία.

   Φυσικά, μιλάει για τα βιβλία και δεν ξέρει πως θα αντιμετωπιστεί από την σειρά. Νομίζω ότι το  HBO μαζί με τον David και τον Dan κάνουν ό, τι μπορούν για να προωθήσουν την πολυμορφία, καθώς, όπως μαρτυρεί και το καστ του Areo Hotah, που είναι ένας φρουρός αλλά είναι επίσης ένας γενναίος και πιστός πολεμιστής.


Ο George R.R Martin ανέφερε επίσης ότι θα επανακυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο The Ice Dragon αργότερα αυτό το έτος, και οι εκδόσεις TOR έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα το τελικό εξώφυλλο σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη Luis Royo.

The Ice Dragon αφηγείται την ιστορία της Adara, που γίνεται η πρώτη που καταφέρνει να δαμάσει ένα από τα φοβισμένα πλάσματα.

Τα πλάσματα μέχρι στιγμής αναφέρονται σε ένα από τα παραμύθια της Old Nan που λέει στα παιδιά των Stark


 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.