To Game Of Thrones έγινε μάθημα σε Πανεπιστήμιο!



Ένα μάθημα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ο Jon Snow μπας και μάθει και τίποτα!  Τώρα όχι μόνο μπορείτε να βλέπετε τη σειρά αλλά και να τη διδαχθείτε.
Το μάθημα θα προσφερθεί στο Πανεπιστήμιο της Virginia και μάλλον η καθηγήτρια εμπνεύστηκε από το μάθημα: H κοινωνιολογία της Miley Cyrus.



Βέβαια αν σκεφτούμε ότι το Game of Thrones είναι ολόκληρη σειρά βιβλίων και θα μπορούσε άνετα να διδαχθεί σαν λογοτεχνικό έργο δε θα μας έκανε τόση μεγάλη έκπληξη. Αλλά η καθηγήτρια του μαθήμαστος λέει ότι δεν είναι ένα απλό μάθημα.

 Θα διδάσκει τα βιβλία μαζί με τη σειρά και θα το κάνει έτσι, ώστε η σειρά να μη χαλάσει τη ποιότητα των βιβλίων αλλά να ενισχύσει την εμπειρία ανάγνωσής τους.
Δήλωσε:


"Ένας από τους στόχους του μαθήματος είναι να διδάξουμε στους μαθητές πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για να μελετήσουμε τη λογοτεχνία είναι πολύ χρήσιμες για να διαβάσουμε λογοτεχνία σε συνδυασμό με την θέαση τηλεόρασης. Το Game of Thrones είναι πολύ δημοφιλές είναι ενδιαφέρον αλλά και πολύ σοβαρό.Υπάρχουν πολλά πράγματα στη σειρά που είναι πολύ βαριά και πολύ ουσιώδη και μπορούν να διαφωτιστούν μέσα από την λογοτεχνική ανάλυση"





Πηγή: athensbars.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.