Sand Snakes

Sand Snakes είναι η ονομασία των νόθων κοριτσιών του Oberyn Martell που απέκτησε με διάφορες γυναίκες. Η ονομασία ταιριάζει με το Red Viper του Oberyn και το επίθετο τους Sand ως νόθα του Dorne.





Κάποιες από τις κόρες του γεννήθηκαν από Σέπτες, κάποιες από ευγενής και άλλες από πόρνες. Παρά τις διαφορές στην εμφάνιση και στην καταγωγή λέγεται ότι όλες έχουν τα μάτια του πατέρα τους. 


Οι μεγαλύτερες είναι έμπιστες και συντρόφισσες της ξαδέλφης τους, Πριγκίπισσας Arianne Martell και οι μικρότερες 4 είναι κόρες της τελευταίας ερωμένης του Ellaria Sand. Συνολικά οι Sand snakes είναι οκτώ :



Obara Sand. Κόρη μιας πόρνης από την Oldtown. Θεωρεί τον εαυτό της πολεμίστρια και κρατά ένα δόρυ κι ένα μαστίγιο. Είναι μια στιβαρή μελαμψή γυναίκα χωρίς ιδιαίτερη ομορφιά.

Nymeria Sand. Ονομάζεται και Lady Νym. Η μητέρα της ήταν μια ευγενής από το Old Volantis. Η Nymeria είναι κομψή, εκλεπτυσμένη και όμορφη, με σκούρα μάτια και μεταξένια μαύρα μαλλιά που τα έχει πιασμένα σε πλεξούδα δεμένη στο τέλος της με «δαχτυλίδια» χαλκού.

Tyene Sand. Κόρη μιας σέπτας. Η Tyene είναι πιο κοντά στην ξαδέλφη της από τις υπόλοιπες αδερφές της. Είναι γνωστό ότι κατέχει τη τέχνη των βοτάνων και δηλητηρίων και θεωρείται ύπουλη, διατηρώντας παράλληλα μια γλυκιά και ευσεβή προσωπικότητα. Είναι δίκαιη, γαλανομάτα και ξανθιά.


Sarella Sand. Η μητέρα της ήταν από τα Summer Isles.

Elia Sand. Ονομάζεται και Lady Lance. Η μεγαλύτερη κόρη του Oberyn με την ερωμένη του Ellaria. Έχει το ίδιο όνομα με την αδερφή του Oberyn Πριγκίπισσα Elia. Είναι λάτρης των αλόγων και των κονταρομαχιών.

Obella Sand. Κόρη του με την Ellaria Sand.

Dorea Sand. Κόρη του με την Ellaria Sand.

Loreza Sand. Κόρη του με την Ellaria Sand.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.