O Sean Bean θέλει να επιστρέψει στο Game of Thrones!

Σε μια νέα συνέντευξη στο Vulture, o Σον Μπιν μιλά για τη δυνατότητα να επιστρέψει στην σειρά και να λύσει κάποιες εκκρεμότητες με μερικούς από τους κύριους χαρακτήρες του Game of Thrones!










 Η συζήτηση ίσως περιλαμβάνει κάποια σπόιλερ και εξηγεί πώς ο Sean θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά.

Το Vulture φέρνει τη δυνατότητα στον Bean να επιστρέψει για να εμφανιστεί σε μια αναδρομή στο παρελθόν μέσω του δέντρου που όταν το άγγιζε ο Bran έβλεπε οράματα. Ο Bran στην συνέχεια αναπτύσσει περαιτέρω μυστικιστικές ικανότητες και είναι σε θέση να βλέπει και το παρελθόν σε όλο το Westeros. Αυτό περιλαμβάνει το δέντρο της καρδιάς στο godswood στο Winterfell, το οποίο επισκεπτόταν συχνά ο πατέρας του.

Όταν συνδέεται με το δέντρο , ο Bran βιώνει μια σειρά από οράματα και βλέπει μια νεότερη έκδοση του Ned Stark να προσεύχεται και να λέει κάποια σημαντικά πράγματα.

Ο Sean είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να εμφανίζεται σαν όραμα στο παρελθόν , λέγοντας, «Ω, ναι, ναι! Θα είναι μεγάλη διασκέδαση! Μακάρι να επιστρέψω στην σειρά έστω για μια στιγμή, θα ήταν τόσο διασκεδαστικό να το κάνουμε. Θα ήταν υπέροχο , αλλά και παράξενο

Σημείωσε, επίσης, "Και αυτό πρέπει να συμβεί, δεν θα έπρεπε; Έχω σίγουρα κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να δώσω κάποιες απαντήσεις , λέει ο Ned. Έτσι μέσω του Bran υπάρχει η πιθανότητα να μάθουμε κάποια σημαντικά πράγματα και ο Sean εύχεται να του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει.  
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.