Η Natalia Tena μιλάει για την τύχη και το μέλλον της Osha και του Rickon!

Ο Bran Stark, ο Hodor, η Meera και ο Jojen Reed έφτασαν στην κουρούνα με τα τρία μάτια στο φινάλε της 4ης σεζόν, αλλά την Osha και τον Rickon δεν τους είδαμε καθόλου δεδομένου ότι οι δύο ομάδες χώρισαν τους δρόμους τους στο τέλος της 3ης σεζόν. 

Η Natalia Tena έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Vulture και μίλησε για το μέλλον της Osha και του Rickon. 

Vulture: Προφανώς, λόγω του τρόπου που έχετε απεικονίσει την Osha, ο George RR Martin επανεξετάζει το πώς θα γράψει τον χαρακτήρα σας στο επόμενο βιβλίο;
Δεν ξέρω! Ίσως ο ρόλος μου γίνει πιο σημαντικός στη συνέχεια. Έτσι ελπίζω! Ελπίζω ότι θα αποφέρει καρπούς. Ας δούμε τι θα συμβεί στο έκτο βιβλίο. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας δώσει περισσότερες περιπέτειες! Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουμε στην σειρά, αν πρόκειται να είμαστε την επόμενη σεζόν. Δεν νομίζω ότι έχουν οριστικοποιηθεί τα σενάρια ακόμα, για τους χαρακτήρες μας.


Vulture: Στο τέλος της 3ης σεζόν , η Osha και ο Rickon κατευθύνονταν προς στον οίκο Umber σε σχέση με τα βιβλία που βρίσκονται στο νησί Σκάγκος.
Είναι όλα στο μυαλό του George και θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε. Έχω ακούσει τόσες πολλές θεωρίες , όπως το πώς ο Bran πρόκειται να βοηθήσει και να ελέγξει τους δράκους και στη συνέχεια η Dany θα αναλάβει και θα είναι μια καλή βασίλισσα. Θα το ήθελα πολύ αυτό. Θα ήθελα πολύ να είναι μια βασίλισσα στο τέλος. Έχω συναντήσει τον George μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν θα τον ρώταγα για το τι θα συμβεί.
Ίσως στο τέλος γίνουν πράγματα που δεν τα περιμένουμε.


Για την πλήρη συνέντευξη επισκεφθείτε το Vulture, αλλά προσέξτε γιατί περιέχει κάποια μικρά spoilers από το βιβλίο.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.