Ο Murdoch δίνει 20 δισ. για να αγοράσει το HBO και να κάνει το “Game of Thrones” δικό του...!!!!

Η Twenty-First Century Fox Inc. ετοιμάζεται να πληρώσει 85 ευρώ στη μετοχή στην Time Warner Inc., με τον Rupert Murdoch να επιθυμεί το HBO (Home Box Office) τόσο πολύ που θα αγόραζε ακόμα και όλη την Time Warner Inc. για να το κάνει δικό του.









Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Fox, θέλει να κάνει το HBO, το οποίο περιλαμβάνει πολλά καλωδιακά κανάλια των ΗΠΑ, το αντίπαλο δέος Netflix Inc., καθώς έχει μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης, τόσο σε digital όσο και σε mobile πλατφόρμες.



Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την αμερικανική τηλεοπτική αγορά, η Fox δεν αναμένεται να προσδώσει κάτι το διαφορετικό στο HBO εκτός από το προγράμματα όπως το “The Americans,” ενώ η HBO είναι το κλειδί στη στρατηγική της Fox να αναπτυχθεί στις υπηρεσίες online-video.

"Το HBO είναι το Άγιο Δισκοπότηρο που ο Rupert έχει βάλει στο μάτι", ανέφερε η Scarlet Fu στη ραδιοφωνική εκπομπή του Tom Keene.


"Είναι (το HBO) μία μηχανή που κόβει χρήμα με μεγάλες δυνατότητες και ίσως το μόνο στον κόσμο που μπορεί να «σκοτώσει» την Netflix", τονίζουν.


Το Μάρτιο του 2011, οι συνδρομητές του HBO έφτασαν τους 28,2 εκατ. ενώ η πλατφόρμα περιλαμβάνει σειρές όπως το “Game of Thrones” και το “Girls”.


Το ποσό που αναμένεται να δώσει ο Murdoch θα φτάσει τα 20 δισ. δολάρια.

Πηγή: http://www.newmoney.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.