Το Αλκαζάρ της Σεβίλλης θα είναι το παλάτι του οίκου Martell

Τον Μάιο ακούσαμε διάφορες αναφορές ότι η αναζήτηση για το παλάτι του οίκου Martell είχε αρχίσει στην Ισπανία.




Τώρα, σύμφωνα με μια έκθεση από την Cadena, μπορούμε να πούμε ότι η Ισπανία θα είναι επίσημα η χώρα που θα χρησιμεύσει ως σκηνικό για την 5η σεζόν του Game of Thrones.

Σε μια συνάντηση με τον James Costos, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ισπανία και πρώην αντιπρόεδρος του HBO, επιβεβαίωσε ότι μετά από επισκέψεις που έγιναν στην περιοχή, ότι η συμφωνία είναι τελεσίδικη.

Η περιοχή της Ανδαλουσίας στην Ισπανία θα χρησιμοποιηθεί μαζί με την Κροατία, Ισλανδία, και Ιρλανδία για τα γυρίσματα της 5η σεζόν. 



 Σύμφωνα με πηγές το Αλκαζάρ της Σεβίλλης έχει οριστικοποιηθεί, ως το παλάτι των Martell's. Το Αλκαζάρ θα χρησιμεύσει για την ιδιωτική κατοικία του Οίκου Martell και είναι πιθανό οι υπόλοιπες περιοχές να έχουν επιλεγεί σε μια κοντινή πόλη (ή πόλεις) και να εκπροσωπούν την πρωτεύουσα του Dorne, το Sunspear.


Το Αλκαζάρ της Σεβίλλης ταιριάζει για το κυβερνών σπίτι του Dorne. Είναι το παλαιότερο παλάτι ακόμα σε χρήση στην Ευρώπη, ενεργώντας ως μέρος παραμονής για την παρούσα ισπανική βασιλική οικογένεια. Όταν οι βασιλείς δεν είναι στην πόλη, η Σεβίλλη είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, γνωστό για τους πλούσιους κήπους, τα λουτρά με το κρύο νερό, και την εκπληκτική αρχιτεκτονική των Μαυριτανών. 


Baths of Lady María de Padilla, the rainwater cold baths

The Patio de las Doncellas, or The Courtyard of the Maidens

The Salon de Embajadores ceiling

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.