Η Maisie Williams (Arya Stark) στο ρόλο της Ellie στην ταινία Last Of Us...!?!

Η Sony ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του δικού της Screen Gems panel στη Comic Con την κινηματογραφική εκδοχή του πολυβραβευμένου τίτλου της Naughty Dog The Last of Us.




Το σενάριο υπογράφει ο Neil Druckman, ενώ την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει ο Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man trilogy). Σύμφωνα με τον Druckman, η έναρξη της ταινίας θα είναι παρόμοια με την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς η ομάδα του θα μείνει προσηλωμένη στην αρχική ιστορία του τίτλου.



Σε ό,τι αφορά το καστ της παραγωγής, στις επιλογές βρίσκεται και η Maisie Williams (γνωστή και ως Arya Stark στο Game of Thrones) στο ρόλο της Ellie, ενώ όταν ο παραγωγός ρωτήθηκε αν ο Bruce Campbell θα περιλαμβάνεται στην ταινία, ο Raimi δήλωσε πως «θα βρούμε κάποιο μέρος και για τον Bruce». Τον σκηνοθέτη της ταινίας








The Last of Us θα επιλέξει ο Druckman, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως «δεν θέλει η ταινία να είναι μία κακή απομίμηση του παιχνιδιού». Έτσι, θέλει ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Joel να φέρει δική του ερμηνεία για το χαρακτήρα, λόγω του ότι είναι ένας σημαντικός ρόλος.





Κλείνοντας, ο Neil Druckman είπε ότι η πρεμιέρα της ταινίας είναι πολύ μακριά, αλλά η παραγωγή ήθελε να κάνει την ανακοίνωση στη φετινή Comic Con.  Η Sony Pictures Entertainment αποκάλυψε λίγο αργότερα και το σχετικό teaser, το οποίο φαίνεται να απεικονίζει ένα χαρακτήρα (ίσως είναι η Ellie) να κρατάει ένα σουγιά. Δείτε το στη συνέχεια του άρθρου.





Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο!



Πηγή : www.enternity.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.