Η Maisie Williams ελπίζει ότι οι μέντορες της Arya θα επιστρέψουν στο Game of Thrones!

Η Arya Stark είπε αντίο σε πολλούς από τους φίλους της από την αρχή του Game of Thrones.






Στο φινάλε της 4ης σεζόν είδαμε το κυνηγόσκυλο, να τραυματίζεται στην μάχη του με την Brienne. Δεν είδαμε αν πεθαίνει τελικά , οπότε έχει προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των χαρακτήρων που μπορεί να ξαναδούμε κάποια στιγμή.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Vulture, η Maisie Williams μιλά για τη δυνατότητα των χαρακτήρων από το παρελθόν να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην σειρά.

Η Μέισι λέει ότι αγαπά όλες τις θεωρίες σχετικά με τους The Hound, Syrio Forel, και Jaqen H'ghar και αν ήταν στο χέρι της, θα ήθελε πολύ να επιστρέψουν.

Αναφέρει τα εξής: Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό δεν θα είναι το τέλος του κυνηγόσκυλο. Δεν έχουμε πάρει τα σενάρια για το επόμενο έτος ακόμα, οπότε ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Αν ήταν στο χέρι μου, που δεν είναι δυστυχώς, το κυνηγόσκυλο θα επέστρεφε σε ένα δευτερόλεπτο. Το ίδιο ισχύει και για τον Syrio. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και με τους δύο πάλι, τον Rory McCann και τον Μίλτο Γερολέμου. Μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψουν.

Η Arya θα ήθελε επίσης να ξαναδεί τον ανταρόλυκό της , την Nymeria που έχει να την δει από την πρώτη σεζόν.

Λέει τα εξής: Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τους λύκους και πάλι. Θα το ήθελα πραγματικά. Μιλάω τόσο πολύ με τον Kit Harington σχετικά με με το Ghost. Είναι τόσο διασκεδαστικό όταν έχεις ένα σκυλί και κάνεις γυρίσματα. Η Arya ήξερε ότι η Nymeria δεν θα την πρόδιδε ποτέ.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.